reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ada witaj serdecznie-))
Alekxandra ale masz super ja miałam sacharę i stosunek bolał jak cholera mam nadziejęcze w tym cyklu sie pokaze i będzie ta przyjemnosc i radosć z sexu
Iza faktycznie przyrost nie wielki ,ale jest!!!czyli ciaża rozwija się!!!
Jakby dali ci heparynę w zastrzykach?
Trzymam kciuki
resztę dziewczynek pozdrawiam i oczywiscie ciężaróweczki

reklama
Hej dziewczyny jestem jestem i cały czas podczytuje. Mąż mi się ostatnio zbuntował i może tylko raz czy dwa razy w cyklu kończy środku :) tak więc marne szansę na zaciazanie. Cały czas też szukam pracy.
Jutro wg kalendarza ovu może dzisiaj małżonek da się wykorzystać ;)

Ada witaj serdecznie-))
Alekxandra ale masz super ja miałam sacharę i stosunek bolał jak cholera mam nadziejęcze w tym cyklu sie pokaze i będzie ta przyjemnosc i radosć z sexu
Iza faktycznie przyrost nie wielki ,ale jest!!!czyli ciaża rozwija się!!!
Jakby dali ci heparynę w zastrzykach?
Trzymam kciuki
resztę dziewczynek pozdrawiam i oczywiscie ciężaróweczki
No mam nadzieję że to coś zmieni, bo poprzednie dwa cykle też totalnie sucho było, a skąd wiesz że był bezowulacyjny?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

:(
A coś z tym można zrobić żeby ta owulacja była czy liczyć że w następnym się sama pojawi?

Mam obniżoną rezerwę janikową
tak brać dupka i luteinę
owulacja owszem pojawi się tylko niewiadomo kiedy?musiałabym co miesiąc mieć monitoring a to kochana za duży koszt!!usg 1to 120zl x6 musiałabym wydać720zł co miesiąc a ich nie mam więc rezygnuje narazie
Nie stworzę sobie takiej kasy

Mam obniżoną rezerwę janikową
tak brać dupka i luteinę
owulacja owszem pojawi się tylko niewiadomo kiedy?musiałabym co miesiąc mieć monitoring a to kochana za duży koszt!!usg 1to 120zl x6 musiałabym wydać720zł co miesiąc a ich nie mam więc rezygnuje narazie
Nie stworzę sobie takiej kasy
Hmm to rzeczywiście dużo kasy, a orientowalas się w pakietach medycznych czy jakieś tego nie obejmują?

reklama
Hmm to rzeczywiście dużo kasy, a orientowalas się w pakietach medycznych czy jakieś tego nie obejmują?

Owszem są wizyty ginekologiczne ale nie monitoring cyklu
owszem mogę iśc państwowo ale co mi da jedna wizyta?nic
Musiałabym co najmniej 6 x ech co tam po nowym roku może się uda:-) :).
A tak pozostaje czekać na cud może owulucha zajrzy i śluz się pojawi

Do góry