reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Raport: test niedzielny o większej czulosci -znowu cień cienia. Widzę go ja i mąż ale to na prawdę jest prawie niewidoczne...
No nic. Gdyby ten cykl miał być tak nienaturalnie długi jak poprzedni, to @ jutro. We wtorek powtarzam. A wierzyć mi się nie chce bo mdłości które mam od dwóch dni wieczorem dawno już nie miałam...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1474781999616.jpg

Załączniki

• 1474781999616.jpg
    1474781999616.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 334
Hej dziewczyny. Podczytuje Was cichaczem. My już po sexach prokreacyjnych w tym miesiącu. Teraz faza, której najbardziej nie lubię- oczekiwanie.

Magda wiedziałam że będzie dobrze [emoji9]

Izunia dalej trzymam kciuki i tulam. Daj znać jak u Ciebie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Podczytuje Was cichaczem. My już po sexach prokreacyjnych w tym miesiącu. Teraz faza, której najbardziej nie lubię- oczekiwanie.

Magda wiedziałam że będzie dobrze [emoji9]

Izunia dalej trzymam kciuki i tulam. Daj znać jak u Ciebie.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej siwa84, trzymam kciuki!
Mam to samo z czekaniem dlatego wyluzowalam z forum. To mi pomaga. W tym cyklu w ogóle wrzuciłam na luz. Jedyny ratunek dla takiego niecierpliwca jak ja [emoji6]

Iza :( tulam..

Majka! Gratki!!! Opisuj jak to zrobiliście i jakie objawy miałaś :)

Magda, super wieści!! Do boju!
A więc tak. Bobo sexy były 7,8,9,12,13,15,16,17 dnia cyklu. 15 i 16dc miałam bóle owulacyjne a od 16dc cały czas bolała mnie jedna pierś, nie dawno doszła druga no i tak mnie jeszcze nie bolały. Schodząc po schodach muszę je trzymać a jak wchodzę do domu od tygodnia od razu ściągam stanik. W środę czy czwartek miałam też dziwne kłucia jakby ból w szyjce i w czwartek i piątek miałam przez parę godzin ból jak na okres.

Pegas ja widzę! Gratulacje!

Pegas gratulacje
A więc tak. Bobo sexy były 7,8,9,12,13,15,16,17 dnia cyklu. 15 i 16dc miałam bóle owulacyjne a od 16dc cały czas bolała mnie jedna pierś, nie dawno doszła druga no i tak mnie jeszcze nie bolały. Schodząc po schodach muszę je trzymać a jak wchodzę do domu od tygodnia od razu ściągam stanik. W środę czy czwartek miałam też dziwne kłucia jakby ból w szyjce i w czwartek i piątek miałam przez parę godzin ból jak na okres.

Pegas ja widzę! Gratulacje!
Kiedy ci ovufriend zaznaczył owulacje?
Bo u mnie nic nie zazacza :( i nie wiem czy już możemy przerwać czy nie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Magda dobrze ze o nie dziura :)
Pegaz gratulacje
ten ból co miałam że aż mi było gorąco minął w piątek, za to wywaliło mi na twarzy taką ilość pryszczy, jakich w swojej starości nie pamiętam żebym kiedyś miała :( i troche pobolewa mnie brzuch,
i tu sie wam przyznam mam dziś 27dc i rano nie wytrzymałam zrobiłam test i wyszedł pozytywny co prawda kreseczka słabo widoczna ale jest :)

reklama
Do góry