Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde ale zmyla....pech :/ ale póki nie ma wszystko się może zdarzyć [emoji6]pochwaliłam sie wam wczoraj pozytywnym testem a dziś rano zrobiłam test i mam tylko biel wizira, ten wczorajszy test to jakiś feralny był. Trudno Próbujemy znowu![]()
wole sie nie łudzić, łudziłam cały wczorajszy dzień, dzis rano zonk. Sama sie dziwie ze tak spokojnie do tego podchodzę, zobaczymy co będzie, starsze dziecko udało sie dopiero przy 3 staraniu, młodsze za 1 razem. co ma być to będzie
tak to był test zakupiony z owulacyjnymi nie wiem jakiej firmy bo kartkę wyrzuciłamBuu, a tej samej marki i czułości był test?
Radziłabym powtórzyć. Dużo historii można wyczytać na temat jakości tych 'w pakiecie' ... co Ci szkodzi [emoji6]tak to był test zakupiony z owulacyjnymi nie wiem jakiej firmy bo kartkę wyrzuciłam
Super Vanilia![]()