M
Magda82...
Gość
Gabiś strach będzie towarzyszył Ci cały czas .Taka już nasza dola. Jak zaczniesz czuć ruchy to troszkę się uspokoisz .Mnie spokój dawał też detektor (to za nim zaczęłam czuć ruchy ).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zrób krzywa bo może jest tak jak Madzia piszeJednak rozm przez telefon bardzo sympatyczna i pomocna stąd dziś już mam skierowanie na kariotypy od rodzinnego
foczka ale na czczo robiłam glukoze i insuline i była ok ale po obciążeniu może być różnie tak?
na czczo:insulina: 5,0uIU/ml, glukoza 4,94 mmol/l
Hej Dziewczyny mam na imię Sylwia i jestem mamą trzy i pól rocznej Oliwii od półtora roku staramy się z mężem o drugiego maluszka i nic z tego niestetyjestem po 4 poronieniach wszystkie we wczesnym etapie ostatnie trzy dni temu (5 tydzień) Jutro mam wizytę u innego gina bo mój stwierdził żebyśmy próbowali i że tym razem się uda a tu wielkie g.... więcej nie będę próbowała dopóki nie zrobię wszystkich badań nie chce już przez to przechodzić .
OVLI bardzo mi przykro....Ja dziś poroniłam, wczoraj beta spadła do 1.....Ale ja sie nie poddaję więc i Ty nie możesz-żadna z Nas ;-) Jesteśmy wojowniczki i damy radę![]()