reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kojec, chodzik itp - czyli kupujemy nowy sprzęt dla dziecka

ja wczoraj widziałam spacerówkę Maclarena, nawet fajna, ale cena zupełnie niefajna :no: Pani "zaśpiewała" mi 870 zł :szok: kogoś nieźle pogięło ;-)
zwłaszcza, że widziałam tez całkiem fajną spacerówkę Delti Duck i ona kosztowała niecałe 300 zł

ja tak sobie oglądam te spacerówki, ale na razie chyba się nie zdecyduję na kupno. nasza Maritka - oprócz wagi - jest super :tak:

reklama
Ewa lozeczko fajne...mnie sie bardziej zielone podoba.....moze sprawdz to o ktorym mowi Aga za taka cene to albo duza promocja albo totalna beznadzieja ...a jak bedziesz juz kupowac to zaopatrz sie w taki maly skladany materacyk do lozeczka turystycznego...bo ( przynajmniej w naszym ) ta dolna wkladka to troche za twarda do spania

w jysk sa teraz łózeczka turystyczne haucka w promocji za stówke

Aga a widziałaś je "na żywo"? dotykałaś itp? bo cena wcale nie najgorsza. mnie by się przydało na działkę, ale jakoś nie mam ochoty wydawać 200 zł , których nie mam, na łóżeczko...

niezle ceny tych lozeczke:szok: ja za swoje,nie markowe placilam 200 zl :baffled:, a tu prosze jakie fajne chicco:tak: naprawde polecam kupno kojca, zajmuje malo miejsca a na wyjazdach, dzialkach itp. sprawdza sie rewelacyjnie:tak:

Wama no bardzo fjane te wozeczki :D ale Twoj synus nie ejst jest jeszcze za malusi na "parasolke"? ja zrobilam z wozka spacerowke i tak woze mala :D

i mi sie baardzo ten kojec podoba :D
na nas czeka w polsce kojec zeby mala miala w czym spac a zeby nie musiala spac z nami w lozku (bo jeszcze by sie przyzwyczaila lobuziarka :D)
ciekawe jak jej sie bedzie spioszkalo :D

reklama
Aga a widziałaś je "na żywo"? dotykałaś itp? bo cena wcale nie najgorsza. mnie by się przydało na działkę, ale jakoś nie mam ochoty wydawać 200 zł , których nie mam, na łóżeczko...
Nowe HAUCK kojec/łóżeczko 2007 WYSYŁKA GRATIS! (208441827) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
dokładnie takie samo to łózeczko ,wada jest taka ze są tylko czarne w promocji.są naprawdę bardzo fajne no i myśle ze jakościowo też nie najgorsze. w końcu Hauck robi dosy c dobre rzeczy

Do góry