reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

W poprzedniej ciąży na pewno było blisko owu i urodziła się dziewczynka w tym raczej przed , ale pewności nie mam . W żaden sposób tego nie monitorowałam. Ja slyszałam o chińskim kalendarzu płci. Wiele przypadków potwierdził , chociaż prawdopobnie to przypadek .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo mi w chińskim w poprzedniej ciąży wyszła dziewuszka a mam synka [emoji6] teraz też mi wychodzi dziewczynka [emoji4] wyjdzie w praniu [emoji4]

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

My marzymy o dziewczynce, staraliśmy się kilka dni przed owu i z chińskiego wychodzi tez dziewczynka. Jak nic musi być [emoji38]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Ja w chińskim nie sprawdzałam, ale czuję, że będzie dziewczynka :-)

hchy3e3kuymdy6n0.png

By marzymy o dziewczynce, staraliśmy się kilka dni przed owu i z chińskiego wychodzi tez dziewczynka. Jak nic musi być [emoji38]

W takim razie 3mam kciuki [emoji4]

Mi wychodzi dziewczynka. Mam przeczucie na chłopca zobaczymy więc co się lepiej sprawdzi.

Ja tam bym chciała, żeby było zdrowe. Jeśli będzie dziewczynka uciesze się, bo te wszystkie sukienki kuszą mnie odkąd kupuje ciuszki dla synks[emoji6] jeśli będzie drugi synus, to też super. Taka mała różnica wieku, już widzę, jak razem biegają z pistoletami i bawią się samochodami, hahaha [emoji23][emoji23]

Ja tam bym chciała, żeby było zdrowe. Jeśli będzie dziewczynka uciesze się, bo te wszystkie sukienki kuszą mnie odkąd kupuje ciuszki dla synks[emoji6] jeśli będzie drugi synus, to też super. Taka mała różnica wieku, już widzę, jak razem biegają z pistoletami i bawią się samochodami, hahaha [emoji23][emoji23]

Wiadomo, zdrowe dziecko to podstawa :)

reklama
Ja zasypiam na stojąco, niezależnie ile śpię w nocy czy w ciągu dnia. W pierwszej ciąży tak nie miałam. Najgorsze, ze dzieci jeszcze nie wiedzą, rodzina, znajomi też, więc trzeba kombinować z wymówkami. Wczoraj mieliśmy gosci. Dzisiaj też. Padam na twarz, a jutro chyba z łóżka nie wyjdę. Zawsze można zwalić na pogodę;)

A co do oczekiwań to oczywiście na pierwszym miejscu żeby było zdrowe, zaraz potem żeby było jedno;), a dopiero potem płeć.

Do góry