reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Melomanka Mikołaj skończył wczoraj 13 mcy, więc wychodzi nam 21 mcy różnicy, gdy urodzi się druga dzidzia [emoji4]

U nas też kicha że spaniem. Spał pięknie całe noce, a ostatnio budzi się koło 4-5. Dziś pobił sam siebie i obudził się po 3. Na szczęście wypił butle herbaty, a potem butle mleka i zasnął jeszcze.

Ja nie mam na razie żadnych dolegliwości. Kompletnie nic, aż zaczynam się martwić, chociaż może jeszcze się zacznie, bo ciąża młodsza niż wychodzi z om.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Tulka nie martw sie brakiem objawów . Ja też swirowalam w tamtym tygodniu bo kompletnie nic mi nie było a na usg zobaczyłam żywą ciążę :) także nie ma reguły :)

34bww1d3lnjy2tu6.png

Ja pierwszy poród miałam SN bez znieczulenia. Do 8 cm byłam w domu.
Teraz zastanawiam się nad porodem w domu [emoji38]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja pierwszy porod przeszlam tak w miare ;) 4.5 godziny od poczatku takich porzadnych skurczy Kacper byl na swiecie takze teraz tez sn :)
Jesli chodzi o objawy to oprucz spozniajacej sie miesiaczki i przeczucia to nic nie mam :)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierwszy porod przeszlam tak w miare ;) 4.5 godziny od poczatku takich porzadnych skurczy Kacper byl na swiecie takze teraz tez sn :)
Jesli chodzi o objawy to oprucz spozniajacej sie miesiaczki i przeczucia to nic nie mam :)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja. Też rodziłam 4,5h. Obiawów ciąży nadal nie mam. Mąż mnie straszy trojaczkami [emoji15]

cb7wyx8d867elviu.png

reklama
Do góry