reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Narazie tylko gładź farby na ścianach bo to pokój po babci mojego M która nie dbała o nic w tym pokoju podłogę wymieniliśmy jej dwa lata temu i znowu musieliśmy wymienić bo szkoda słów co ona z nią zrobiła a resztę do maluje jak ustawie meble , łóżeczko i przewijak bo szkoda malować a potem zastawic szafa czy komoda

Powiedzcie mi kochane nie ma to duzego znaczenia jak i wczoraj i dzis dalam gonapeptyl w jedna strone a menopur i gonal w druga bez zmiany stron ???
Sie zagadalam z m i kapnelam sie po gonapeptylu ze poszedl nie po tej stronie :D

Narazie tylko gładź farby na ścianach bo to pokój po babci mojego M która nie dbała o nic w tym pokoju podłogę wymieniliśmy jej dwa lata temu i znowu musieliśmy wymienić bo szkoda słów co ona z nią zrobiła a resztę do maluje jak ustawie meble , łóżeczko i przewijak bo szkoda malować a potem zastawic szafa czy komoda
Czyli jednak babcia oddala swoj pokoj

reklama
Powiedzcie mi kochane nie ma to duzego znaczenia jak i wczoraj i dzis dalam gonapeptyl w jedna strone a menopur i gonal w druga bez zmiany stron ???
Sie zagadalam z m i kapnelam sie po gonapeptylu ze poszedl nie po tej stronie :D

Mi się wydaje że nie, choć sama miałam na zmianę ,tylko ja miałam organutran i menopur.

Do góry