husann
Fanka BB :)
Przepraszam że się może Wam narzucam, ale żadna z Was nie miała takiego plamienia?
Ja nic takiego nie mialam wiec nie pomoge. Ale byl juz ktos z takim plamieniem po transferze ale nie pamietam kto
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam że się może Wam narzucam, ale żadna z Was nie miała takiego plamienia?
A czemu nie chcialas badan pappa ???Ryzyko korygowane na trisomie okolo 1:3000 - nie robimy pappa. Oba plody maja wszystko co trzeba, machały łapami i ssały kciuki :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak właśnie mi się wydaje że nie tak dawno ktoś o tym pisał tutaj, ale nie udało mi się odnaleźć tego wpisu.Ja nic takiego nie mialam wiec nie pomoge. Ale byl juz ktos z takim plamieniem po transferze ale nie pamietam kto
Bardzo prawdopodobneJa nie mialam
Moze zadrapali cie cewnikiem
Tak właśnie mi się wydaje że nie tak dawno ktoś o tym pisał tutaj, ale nie udało mi się odnaleźć tego wpisu.
Kurcze przykro mi... Liczylam na jakas serie pozytywnych bet... Mam nadzieje ze masz mrozaki?Dziewczyny no mi sie nie udalo , niestety beta negatywna![]()