gosia321
Fanka BB :)
Ryzyko korygowane na trisomie okolo 1:3000 - nie robimy pappa. Oba plody maja wszystko co trzeba, machały łapami i ssały kciuki :-)
Super kochana![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ryzyko korygowane na trisomie okolo 1:3000 - nie robimy pappa. Oba plody maja wszystko co trzeba, machały łapami i ssały kciuki :-)
Super kochana![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To sie napracowalas pokaz efekty tych twoich szblonow i naklejel na scianieKochane ja żyję jestem czuje się dobrzepokój pomalowany dla moich babli szafa i komoda tez stoi jutro firanki Mamusia mi przywiezie po przeróbce a potem resztę
![]()
Czyli jednak babcia oddala swoj pokojNarazie tylko gładź farby na ścianach bo to pokój po babci mojego M która nie dbała o nic w tym pokoju podłogę wymieniliśmy jej dwa lata temu i znowu musieliśmy wymienić bo szkoda słów co ona z nią zrobiła a resztę do maluje jak ustawie meble , łóżeczko i przewijak bo szkoda malować a potem zastawic szafa czy komoda
To poprostu jeszcze nie moj czas![]()
Powiedzcie mi kochane nie ma to duzego znaczenia jak i wczoraj i dzis dalam gonapeptyl w jedna strone a menopur i gonal w druga bez zmiany stron ???
Sie zagadalam z m i kapnelam sie po gonapeptylu ze poszedl nie po tej stronie![]()