lenam77
Fanka BB :)
Słyszałaś przestrogę Islandczyków? W ciąży nie patrz na zorzę, bo urodzisz zezowate dzieckoTo prawda my w Norwegii tez upolowalismy zorze [emoji4] niezapomniany widok!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Słyszałaś przestrogę Islandczyków? W ciąży nie patrz na zorzę, bo urodzisz zezowate dzieckoTo prawda my w Norwegii tez upolowalismy zorze [emoji4] niezapomniany widok!
Słyszałaś przestrogę Islandczyków? W ciąży nie patrz na zorzę, bo urodzisz zezowate dzieckohehe! Dobrze, że to był styczeń.
Bioli jak są skurcze. Najpierw skurcze masz rzadsze, a potem się praktycznie zlewają.A no wlasnie dziewczyny jak to jest podczas porodu ? Czy to boli non stop czy sa jakies przerwy, w których można odsapnac?
To bardziej chodzi o pochył i to, że w gondoli dziecko tylko niebo widzi i ewentualnie budkę wózka.nasz gondolka jest dluga i szeroka i licze, ze maly ją polubi![]()
Ja w ciąży ze starszym zaszłam w pierwszym cyklu bez zabezpieczeń (miałam 32 lata), w straconej ciąży zaszłam w chyba 4 cyklu starań, a w obecnej w 2 pełnym cyklu po zabiegu.ja rocznik 84 i trzeci cykl szczesliwy
Hehehhehe no tak ale ostatnio sie nasłuchałam, ze ludzie bez dzieci to ci drugiego sortu i życia nie znają, to wiesz [emoji12] ja tez sie zastanawiałam czy prawie 30 lat to jeszcze nie za wcześnie, bo tyle by sie chciało zrobić i świata zobaczyć, ale widzę jak sobie moi znajomi radzą i ze śmiało można podróżować i wszystko robic z małym ssakiem u boku [emoji16]
Ja tez uwazam, ze dla chcacego nic trudnego jechac z dzieckiem na wakacje
Moja mama opowiadala, ze ja z siostra ich nie ograniczalysmy czesto nas zabierali na wycieczki do restauracji itd to wszystko to tylko kwestia organizacjino i kasy jak ze wszystkim [emoji14]
![]()
Wszystko zależy od dziecka. Moja siostra zabrała synka na wyjazd do Szwecji jak miał 4 miesiące, za to mojego małego nie dało się wziąć na 15 minutowy spacer bez ryku. Do restauracji czy w inne tego typu miejsca zaczął chodzić mając przynajmniej 6 miesięcy, a i to nie bez stresu, czy nie będzie ryków. Pierwszy wyjazd na 2 dni do rodziny (około 100 km) zaliczyliśmy z nim jak miał 5-6 miesięcy i było ciężko. Z nim, to sobie nie wyobrażam gdzieś wyjeżdżać na dłużej. Pierwsze wakacje z młodym jak miał 1,5 roku i tu już było całkiem ok.racja-dziecko nie jest przeszkodaja bede zabierac malego wszedzie (ku rozpaczy tesciowej, ktora uwaza, ze malenkie dziecko do restauracji czy kina isc nie moze) jak jej powiedzialam, ze bede chodzic z malym na basen to az sie zapowietrzyla, ze jak moge isc z niemowlakiem na basen?!
duzo zalezy od dziecka no nieBioli jak są skurcze. Najpierw skurcze masz rzadsze, a potem się praktycznie zlewają.
To bardziej chodzi o pochył i to, że w gondoli dziecko tylko niebo widzi i ewentualnie budkę wózka.
Ja w ciąży ze starszym zaszłam w pierwszym cyklu bez zabezpieczeń (miałam 32 lata), w straconej ciąży zaszłam w chyba 4 cyklu starań, a w obecnej w 2 pełnym cyklu po zabiegu.
Wszystko zależy od dziecka. Moja siostra zabrała synka na wyjazd do Szwecji jak miał 4 miesiące, za to mojego małego nie dało się wziąć na 15 minutowy spacer bez ryku. Do restauracji czy w inne tego typu miejsca zaczął chodzić mając przynajmniej 6 miesięcy, a i to nie bez stresu, czy nie będzie ryków. Pierwszy wyjazd na 2 dni do rodziny (około 100 km) zaliczyliśmy z nim jak miał 5-6 miesięcy i było ciężko. Z nim, to sobie nie wyobrażam gdzieś wyjeżdżać na dłużej. Pierwsze wakacje z młodym jak miał 1,5 roku i tu już było całkiem ok.
Jednak nie pojechalamco sie okazalo tesciowa miala w domu ta nospe forte , wzielam i jest ok, lepiej... rano bede dzwonic do mojego lekarza i podpytam go czy ten bol jest normalny i musze tez mu pow ze tabletki ktore dostalam na wyrownanie pH w pisi sa dla mnie straszne... tak mnie po nich swędzi ze wczoraj musialam ja sobie wygrzebywac [emoji85] [emoji87] [emoji29] [emoji29]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mowilam [emoji41]Za dwa lata drugie, a po 30, jak juz beda odchowane przezyje druga mlodosc [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha no ciekawe, moze byc i tak [emoji23]Tez tak mowilam [emoji41]
...... i zrobilam sobie trzecie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Patryka urodzilam w wieku 19 lat .
Synu moj ma teraz 15 lat .
Filip bedzie mial 7 zaraz.
No I zachcialo nam sie coreczki jeszcze.
Bedzie trzeci synus [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom