reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Boooożeeee znów poniedziałek [emoji53] Dlaczego weekend tak szybko mija? [emoji22]

hchy3e3k6yxgussl.png

A dla mnie nie ma roznicy jaki jest dzien tygodnia... Ta monotonia mnie przytlacza... Moje dziecko znowu wstalo o 5.20... Boli mnie glowa mdli mnie... Oj to nie bedzie dobry dzien

oar8s65gmlqg37sx.png

Witam nowe czrwcóweczki!
Kacha88 ja też mam ponoć wielką nadzerke. W zeszłym roku biegalam że swoimi krwawieniami poza miesiaczkowymi i po stosunku a moja ginekolog twierdziła że wszystko jest ok. Teraz plamiłam od 21 do 28 dc, raz krwawilam po stosunku, dostałam luteine ale nie od gina. No i na fotelu ginekolog się przeraził bo zaczęło krwawić, cytologii nie pobral, zapisał duphaston i zakazał pracy i seksu bo nie jest pewny czy to nadrzerka. Zobaczymy co powie dzisiaj. Ma też zrobić cytologie i już ostrzegał że będę plamic. Boję się :/

Hej, od kąd wstałam boli głowa....jakieś sprawdzone sposoby? Zawsze brałam ibuprom i przechodziło a teraz nie mogę.

My z imieniem będziemy mieć duży problem. Chciałabym imię nie z tych najpopularniejszych ale też nie jakieś udziwnione. Mój to najchętniej dałby imię które nosi 90% dzieci na ulicy, a dla mnie jak czegoś jest za dużo przestaje być wyjątkowe. Przy pierwszej córce też był duży dylemat [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No... Ja tęsknię za pracą, koleżankami... Może mi ktoś wierzyć lub nie ale lepiej czuje się pracując. Nie ma człowiek czasu na dolowanie.
Vanilia a nie możesz wziąć czegoś na bazie paracetamolu? Jak ja bym się meczyla bardzo to bym tak zrobiła.

reklama
Do góry