Nonkatoja
Fanka BB :)
Moj chyba bedzie lysy jak kolano [emoji23][emoji23]
Bo ani razu mnie zgaga nie zlapala w tej ciazy [emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To mój też będzie w klubie łysoli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moj chyba bedzie lysy jak kolano [emoji23][emoji23]
Bo ani razu mnie zgaga nie zlapala w tej ciazy [emoji41]
O nie! Chce zeby moja miala bujna czupryne [emoji64][emoji23][emoji23][emoji23] moj tez [emoji23][emoji23][emoji23]
Moja kolezanka miala zgage cala ciaze [emoji52]
A Zoska urodzila sie lysa [emoji23] Teraz ma pol roku I dalej lysa [emoji23]
Takiego bym nie chciała... mój brat miał podobną fryzurę w podstawówce, tylko miał włosy w kolorze jasnego blondu. Dzieciaki wołały na niego....![]()
Cudo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hahahahhahahahhahah prawie z lozka spadlam ze smiechu, a moja zaczela kopac [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]![]()
Czytałam o tym chłopczyku artykuł. No niesamowite ile ma włosów. Podobno jak się urodziłam, to miałam długie czarne włosy, ale później wytarły mi się o poduszkę haha... Muszę spytać teściową jak z włosami było u męża. Aaa ... tak wracając do wywodów mojej wszechwiedzącej teściowej, to młody będzie identyczny tata, bo .... ona to czuje i już wie jak będzie wyglądał i to będzie piękne dziecko, bo do męża podobne i mi się przykro zrobiło. Ten mój mąż to całkiem przystojny, więc nie widzę problemu, żeby do niego był podobny, ale no bez przesady....![]()
Ja tez czytalam o tym bobasie.Czytałam o tym chłopczyku artykuł. No niesamowite ile ma włosów. Podobno jak się urodziłam, to miałam długie czarne włosy, ale później wytarły mi się o poduszkę haha... Muszę spytać teściową jak z włosami było u męża. Aaa ... tak wracając do wywodów mojej wszechwiedzącej teściowej, to młody będzie identyczny tata, bo .... ona to czuje i już wie jak będzie wyglądał i to będzie piękne dziecko, bo do męża podobne i mi się przykro zrobiło. Ten mój mąż to całkiem przystojny, więc nie widzę problemu, żeby do niego był podobny, ale no bez przesady....
Wez nawet nic mi nie mow... [emoji23] [emoji23] [emoji23] mycie wlosow trwaloby piec razy tyle co cala kapielMatko ale wez ta czupryne umyj przy takim bobasie I uczesz [emoji23]
Albo sciagnij czapke po spacerze [emoji23][emoji23]
Nie wspomne o ciemieniuszce [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44] wez ja wyczesz z takiej czupryny
Wez nawet nic mi nie mow... [emoji23] [emoji23] [emoji23] mycie wlosow trwaloby piec razy tyle co cala kapiel![]()