reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

AgnesBest o tak rewolucja czeka nas wszystkie, i naszych mezczyzn tez. Chca czy nie chca - pojda w odstawke. Sorki za pisownie ale cos mi sie skopalo z klawiatura i polskie znaki mi nie wchodza :eek:

reklama
Kasiulec81 nie zgadzam się z Tobą. Dlaczego faceci mają iść w odstawke. Już 7 dni mamy słodkiego synka a żona o mnie nie zapomina. Każdą wolną chwile spędzamy razem. :) A propos rewolucji - no jest i to bardzo wielka hheheh
:elvis:

Kasiulec81 nie zgadzam się z Tobą. Dlaczego faceci mają iść w odstawke. Już 7 dni mamy słodkiego synka a żona o mnie nie zapomina. Każdą wolną chwile spędzamy razem. :) A propos rewolucji - no jest i to bardzo wielka hheheh
:elvis:
Oczywiscie wszystko zalezy od konkretnego przypadku ale raczej po porodzie ciezko byc Matka, Zona i Kochanka przynajmniej przez jakis czas, a nie wszyscy mezczyzni sa na tyle wyrozumiali jak Ty, zeby sie z tym pogodzic :tak:

P.S.Ma ktos pomysl co mam zrobic zeby przywrocic w klawiaturze polskie litery?

P.S.Ma ktos pomysl co mam zrobic zeby przywrocic w klawiaturze polskie litery?
Ja mam , o ile sie nie myle przestawilo Ci sie to co Mi kiedys zoabzc po prawej stronie na pasku na samym dole masz taki malutki skrot ang lub eng
a powinno byc PL lub PL244 czy jakos tak ? zobacz czy cos takiego masz . jesli masz to przestaw na pl - to jest jezyk w ktorym piszesz na klawiaturze . nie wiem czy Mnie zrozumialas ale poszperaj tam a napewno zoabzcysz

hmm, mam nadzieje, ze bede umiala podzielic uwage rowno na moich mezczyzn :) wlasnie dzisiaj rozmawialismy, ze nasza pierwsza rocznica slubu nie bedzie zbyt huczna i raczej nigdzie nie wyjdziemy bo bedziemy sie rzucac pieluchami :) ale co tam i tak moze byc romantycznie :) ubierzemy naszego noworodka w garnitur :) ciekawe czy sa takie małe rozmiary ? hihi

Buziaczek niestety ale przestawialam raz na polski drugi raz na polski214 i to samo. Jak probuje wstawic polskie literki i naciskam np e + Alt to mi sie otwieraja jakies okna w menu :wściekła/y:

Buziaczek niestety ale przestawialam raz na polski drugi raz na polski214 i to samo. Jak probuje wstawic polskie literki i naciskam np e + Alt to mi sie otwieraja jakies okna w menu :wściekła/y:
Hmmm to bardzo dziwne ...:confused:Chyba nie potrafie Ci pomoc.a probowalas zresetowac komputer ?????:sorry2:

o Laaa ale sie Blanka rozpycha :szok:i kopie:tak:...a jak Wasze dzieciaczki???

reklama
Kasiulec ja z moim M jestesmy jak papuszki nie rozlaczki, zawsze wszystko robimy razem, po porodzie ma sobie wziasc ok.2tyg urlopu, zebym nie byla sama, tak wiec w moim przypadku nie pojdzie w odstawke, a wrecz przeciwnie mysle ze jeszcze bardziej sie do siebie zblizymy:-)
Ale tak jak piszesz nie kazdy facet jest taki sam.

Apropo Pana amorka, widze ze jestesmy podgladane przez mezczyzne:szok: myslalam ze to forum dla kobiet( bez obrazy dla Pana amorka) podczytuje nasze wypowiedzi a gdy cos sie nie spodoba to sie wypowiada, a tak zero udzialu:no: nieladnie tatusiu;-)
P.S Gratuluje synka.

Ja zmykam juz do lozeczka, oczywiscie jescze nie zasne bo wczesnie jest, ale i tak za duzo czasu spedzam przy PC a to wcale nie jest zdrowe dla maluszka, tak wiec zmykam, zycze Wszystkim spokojnej nocy.

Do góry