Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
AgnesBest o tak rewolucja czeka nas wszystkie, i naszych mezczyzn tez. Chca czy nie chca - pojda w odstawke. Sorki za pisownie ale cos mi sie skopalo z klawiatura i polskie znaki mi nie wchodza 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Witamy amorkowego tatusia.Oczywiscie wszystko zalezy od konkretnego przypadku ale raczej po porodzie ciezko byc Matka, Zona i Kochanka przynajmniej przez jakis czas, a nie wszyscy mezczyzni sa na tyle wyrozumiali jak Ty, zeby sie z tym pogodzicKasiulec81 nie zgadzam się z Tobą. Dlaczego faceci mają iść w odstawke. Już 7 dni mamy słodkiego synka a żona o mnie nie zapomina. Każdą wolną chwile spędzamy razem.A propos rewolucji - no jest i to bardzo wielka hheheh
![]()
Ja mam , o ile sie nie myle przestawilo Ci sie to co Mi kiedys zoabzc po prawej stronie na pasku na samym dole masz taki malutki skrot ang lub engP.S.Ma ktos pomysl co mam zrobic zeby przywrocic w klawiaturze polskie litery?

Hmmm to bardzo dziwne ...Buziaczek niestety ale przestawialam raz na polski drugi raz na polski214 i to samo. Jak probuje wstawic polskie literki i naciskam np e + Alt to mi sie otwieraja jakies okna w menu![]()
Chyba nie potrafie Ci pomoc.a probowalas zresetowac komputer ?????
i kopie
...a jak Wasze dzieciaczki???
myslalam ze to forum dla kobiet( bez obrazy dla Pana amorka) podczytuje nasze wypowiedzi a gdy cos sie nie spodoba to sie wypowiada, a tak zero udzialu
nieladnie tatusiu;-)