reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Anik dużooooo siły :*
Ja dzisiaj z widziałam się z dwoma znajomymi z liceum, jedna ponad roczne dziecko, druga miesięczne... tylko o ulewaniu, kupkach, kolkach i innych... nie miałam z Nimi o czym gadać, bo o cudzych dzieciach którymi się opiekowałam bez sensu... nigdy więcej..

reklama
Kobietki pewnie za niedługo bedę do Was wracac... jestem aktualnie po poronieniu zatrzymanym. wczoraj mialam zabieg.. nie bede majową mamą :( jak tylko dostaniemy zielone światło zaczniemy starania.. ja już bym chciala zeby to było już, teraz.. ale wiem że tak nie idzie :(
Bardzo mi przykro Anik:(. Trzymaj się cieplutko.

A jak 'zalatwilas' ta druga cc? Prywatna klinika ?
Mój synio miał niedotlenienie przy sn i niegdy w życiu nie będę rodzic naturalnie i zrobię wszystko aby, jak oczywiście uda zajść w ciążę, mieć cc

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio słyszałam, że jeśli kobieta miała raz cc, to ma później prawo wyboru, ale nie wszyscy lekarze o tym informują.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anik dużooooo siły :*
Ja dzisiaj z widziałam się z dwoma znajomymi z liceum, jedna ponad roczne dziecko, druga miesięczne... tylko o ulewaniu, kupkach, kolkach i innych... nie miałam z Nimi o czym gadać, bo o cudzych dzieciach którymi się opiekowałam bez sensu... nigdy więcej..

Znam to :) zanim na świecie pojawiła się moja córka, nieraz miałam takie sytuację :)

A jak 'zalatwilas' ta druga cc? Prywatna klinika ?
Mój synio miał niedotlenienie przy sn i niegdy w życiu nie będę rodzic naturalnie i zrobię wszystko aby, jak oczywiście uda zajść w ciążę, mieć cc

Nie, normalny publiczny szpital we Wrocławiu. Byłam już o tyle mądrzejsza, że od początku chodziłam do lekarza z tego szpitala (bo przy pierwszej ciąży miałam lekarkę z prywatnego centrum Corfamed i niestety jak miałam rodzić to byłam totalnie "bezpańska" w szpitalu). I ten lekarz mi powiedział, że jeśli już miałam jedną cesarkę, to przy drugim porodzie mam wybór - wiesz, oni się boją zmuszać wtedy do porodu siłami natury - bo np. gdyby się coś stało - blizna rozeszła itp. to mogliby mieć kłopoty. Więc wybrałam cc.

reklama
Nie, normalny publiczny szpital we Wrocławiu. Byłam już o tyle mądrzejsza, że od początku chodziłam do lekarza z tego szpitala (bo przy pierwszej ciąży miałam lekarkę z prywatnego centrum Corfamed i niestety jak miałam rodzić to byłam totalnie "bezpańska" w szpitalu). I ten lekarz mi powiedział, że jeśli już miałam jedną cesarkę, to przy drugim porodzie mam wybór - wiesz, oni się boją zmuszać wtedy do porodu siłami natury - bo np. gdyby się coś stało - blizna rozeszła itp. to mogliby mieć kłopoty. Więc wybrałam cc.
Acha rozumiem ... ja będę musiała to jakoś załatwić tylko jeszcze nie wiem jak .... eh

Do góry