reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
bertha ładnie napisane :) masz rację zgadzam się z tobą.
Megan które uważasz testy za lepsze te z allegro czy facelle? z ciekawości pytam.
Ja sobie bardzo cenie te facelle :)

Lui będzie dobrze trzymam kciuki :)

No ja nigdy jak nie miałam. Nawet jak zachodziłam w ciążę to prócz braku okresu mi nic nigdy nie było.

Kobiecy organizm to jednak zagadka :p

Lux tylko że na innym wątku 3 osobom rozregulował cykle i pojawiało się plamienie, gdzie wcześniej te osoby tego nie miały. Co prawda brały inofem ale skład ten sam.Nie wiem czy chce ryzykować rozregulowanym cyklami jak moje cykle są idealne. A ta ginka na nfz miała kiepski sprzęt (sama to powiedziała), więc biorę na nią poprawkę.
ja slyszalam dobre opinie o nim i duzo dziewczyn zaszlo dzieki temu, wiec moze to zalezy od organzimu ;)

Megan, jak oglądam twoje testy te z Allegro to rodzi sie we mnie nadzieja ze jednak owu miałam.. chciałam wkleić ale kurczę nie potrafię [emoji53] z tym, ze mi tylko jeden wyszedł z dwoma paskami w 11dc.. ja mam @ na 31.10 ale u mnie to nie ma sensu testować [emoji12]

Hajmal nie głupia !!!Nie morzez kochana od razu tak -zrobiłaś betę to czekamy na wyniczki :-) :)trzymam mocno kciuki;)

Kotek działaj kochana jeszcze jeśli cykl będzie nie 24-wy a 30to owulka tuż tuż:)

Iza kciuki zaciśnięte:biggrin2:

Matko kochana, dziewuchy! Na 2 dni odcięłam sie od interntu a musialam dzisiaj nadrabiac ponad godzinę, ale produkujecie :D

Zobacz załącznik 779748 zrobiony przed chwilą z drugich siuskow. Mam nadzieję że ten raczej nie oszukuje. jutro beta.

Gratulacje i trzymam kciuki za wyyssooooooką betę, koniecznie dawaj znac zaraz po wynikach :D

mam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie :)
upload_2016-10-24_7-38-36-png.779745

<3 powtarzaj i wrzucaj fotę, wszystko bedzie super! :)

wiecie co dziś tak strasznie kłuje mnie prawy jajnik ( owu zawsze była z prawego) a śluz jest biały nierozciągliwy ,
rozciągliwy był w zeszłym tyg. To możliwe że to owu czy owu już była i coś może się dziać
bo jajniki mogą boleć w owu no nie...

Ja tez nie lubie :p
Tylko nie wiem co się dzieje, ale odczuwam w podbrzuszu ból miesiączowy, a od owulacji dopiero 5 dni minęło..

Mnie jajniki nasuwają od owulki do samej @ .... ze śluzem to róznie, 2 cykle temu lało sie ze mnie litrami, narobiło nadziei a i tak d.pa z tego wyszła :D Teraz to nawet bolącego jajnika nie moge interpretować na swoją korzyść :D

oj to bedzie dluuuggiii tydzien co :D ja nie lubilam tej ostatniej fazy cyklu :)

Lux, powiem ci ze fakt... Jak sie nie starałam, to ledwo ogarniałam kiedy okres ma przyjsc. Albo przypadkiem zajrzałam w kalendarzyk albo brała mnie z zaskoczenia :D :D A teraz to zwariować idzie :D

reklama
O udało sie, tak dziewczyny wyglądał moj jedyny test owu w 11dc, w 12 był już mega słaby.. przytulanki tylko w 12 dc.. wiec mam nikła nadzieje na ciąże [emoji27]

Załączniki

• IMG_2580.JPG
    IMG_2580.JPG
    884,3 KB · Wyświetleń: 68
Do góry