reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to tylko czekam az mi sie okres skonczy i moj wreszcie bd mial raj na ziemi i mi nie powie ze mu nie daje i go ograniczam, az mu obrzydnie to przytulanie :wink:
No moj tak marudzi a potem mu chyba właśnie brzydnie [emoji33]
Megan, jak ja patrzyłam w kalendarzyk to siłą woli chyba chciałam zmienic na 30dc :D nadszedł 29, ja juz pełne podniecenie, normalnie szał, test kupiony... a tu mi @ wyskoczyła dzien wcześniej, takie zaskoczenie. :D

A własnie dziewczyny, mam pytanie. Biore femibion, od tamtej pory zauważyłam ze skraca mi sie cykl... Znaczy zawsze miałam 28 jak w zegarku, jak wyjechałam na studia to sie wydłuzyl do 30-32... Możliwe ze cos mi sie tak reguluje przez ten Femibion? Ten cykl miał 29, obstawiam ze ten dłuższy nie bedzie... Miała któras z was cos takiego? Bo tez nie wiem czy to przez witaminy, ale tak obstawiam :D
Ja mam wielką nadzieje że u mnie sie tak nie stanie haha chociaz to nie jest wykluczone :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez mam taka nadzieje, bede ją mentalnie od ciebie odganiać :D Ja to juz zapas tamponów chciałam rozdawać, tak mi sie juz na mózg rzuciło :D :D Dobrze ze tego nie zrobiłam, bo nie wiem co by to było :D
Hahahaha dobre :D ja to znowu w dzien okresu jechalam po tampony , nie chcialam wczesniej zapeszac :D na szczęscie mialam jakis jeden w torebce który mnie uratował :D

Matko kochana, dziewuchy! Na 2 dni odcięłam sie od interntu a musialam dzisiaj nadrabiac ponad godzinę, ale produkujecie :D

Gratulacje i trzymam kciuki za wyyssooooooką betę, koniecznie dawaj znac zaraz po wynikach :D

<3 powtarzaj i wrzucaj fotę, wszystko bedzie super! :)

Mnie jajniki nasuwają od owulki do samej @ .... ze śluzem to róznie, 2 cykle temu lało sie ze mnie litrami, narobiło nadziei a i tak d.pa z tego wyszła :D Teraz to nawet bolącego jajnika nie moge interpretować na swoją korzyść :D

Lux, powiem ci ze fakt... Jak sie nie starałam, to ledwo ogarniałam kiedy okres ma przyjsc. Albo przypadkiem zajrzałam w kalendarzyk albo brała mnie z zaskoczenia :D :D A teraz to zwariować idzie :D
u mnie bylo tak, ze w cyklu kiedy zaszlam nie myslalam o tym a moj mowi do mnie, Mysza a ty plodne masz no nie? mowie nooo i bylam taka zmeczona, ze sily nie mialam i dla swietego spokoju sie bzyknelismy a ja mowilam i tak nie zajde :D no i mam niezajscie haha :D jeszcze okres sie spoznial dwa dni, ja umieralam, bylo widac, ze ciaza, ale ja nieeee, skad w zyciu :D jak test zrobilam w 31 dc to prawie zemdlalam :D

Hahahaha dobre :D ja to znowu w dzien okresu jechalam po tampony , nie chcialam wczesniej zapeszac :D na szczęscie mialam jakis jeden w torebce który mnie uratował :D

Haha :D Ja w zeszłym cyklu idąc w sobote do kanjpy, nawet nie pomyślałam zeby wziąc cokolwiek, bo przeciez to jasne ze jestem w ciązy! Pewnie bym nie wziela, gdyby nie to ze ostatnio kupiłam ob z magicznym pudełeczkiem na 3 tampony. :D Tak mi sie spodobało ze w koncu je wziełam :D :D Ja, debil. :D

u mnie bylo tak, ze w cyklu kiedy zaszlam nie myslalam o tym a moj mowi do mnie, Mysza a ty plodne masz no nie? mowie nooo i bylam taka zmeczona, ze sily nie mialam i dla swietego spokoju sie bzyknelismy a ja mowilam i tak nie zajde :D no i mam niezajscie haha :D jeszcze okres sie spoznial dwa dni, ja umieralam, bylo widac, ze ciaza, ale ja nieeee, skad w zyciu :D jak test zrobilam w 31 dc to prawie zemdlalam :D

Własnie coś kojarzę tą twoja historie z blatem w pracy :D :D na ten cykl jestem mega pozytywnie nastawiona, oby to było to! I juz mi sie bzykac chce, wiec to dobrze wrózy :D :D moze faktycznie jakos słabo trafialismy, bo ja to zasiksowana jestem i wierze na słowo apkom. Chyba zaczne wierzyc swojemu popędowi - bardziej wiarygodny chłopak :D

Haha :D Ja w zeszłym cyklu idąc w sobote do kanjpy, nawet nie pomyślałam zeby wziąc cokolwiek, bo przeciez to jasne ze jestem w ciązy! Pewnie bym nie wziela, gdyby nie to ze ostatnio kupiłam ob z magicznym pudełeczkiem na 3 tampony. :D Tak mi sie spodobało ze w koncu je wziełam :D :D Ja, debil. :D

Własnie coś kojarzę tą twoja historie z blatem w pracy :D :D na ten cykl jestem mega pozytywnie nastawiona, oby to było to! I juz mi sie bzykac chce, wiec to dobrze wrózy :D :D moze faktycznie jakos słabo trafialismy, bo ja to zasiksowana jestem i wierze na słowo apkom. Chyba zaczne wierzyc swojemu popędowi - bardziej wiarygodny chłopak :D
no to bylo mega jak robilam test na ladzie a jakby tak jakis klient wszedl :D wariatka pomyslaby :D a jak beczalam to nawet nie pomyslalam, ze moze ktos wejsc :D
ja tam zadnych aplikacji nie mialam, byl seks mialo wyjsc dziecko i juz :D

Ja takie pudełeczko również mam ale z biedronkowych tamponów:D jakos te z ob mi "nie podchodzą" hahaha teraz musi Ci sie udać i oby tampony sie juz nie przydaly na kolejne kilka miesiecy :D

Dziewczyny czytam Was (w zasadzie właśnie darobilam ) wiec Hajmal - GRATULACJE ! Czekam na wyniki !;-)

A ja mam takie pytanie - wg ovufriend owulacje miałam 11dc (wtf?!) a moje testy owu dopiero zaczynaja ciemniec - czyli tak jakby owu dopiero sie zbliżała ... wiec sama nir wiem. W poprzednim cyklu miałam pozytywny test owu w 16dc a wg ovufriend owu powinna byc 14dc. I bądź tu teraz mądry !![emoji79][emoji79] miała któraś z Was moze tak ze ovufriend pokazywał co innego i testy co innego??

Edycja - właśnie zrobiłam test owu i jest pozytywny. Wiec dzis w nocy czas działać [emoji51][emoji23] chociaż rano jak meza namawiałam to stwierdził ze przecież musi żołnierzy naprodukowac wiec mam mu dać czas. Właśnie mu oznajmiłam ze ma czas na produkcje do czasu aż wróci w nocy z pracy [emoji23][emoji23]

1477395363-g1aws4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Fabimama :( Uda sie w końcu, musi! Trzymam mocno kciuki i tulę mocno :*

U mnie koniec @. W koncu :D cykl bez spiny - rozpoczęty! Nawet chyba dobrze rokuje, bo juz mi sie libido mocno odzywa, wiec moze w tym miesiacu bedzie wiecej niz 2 bobosexy... Cycki juz zaczeły bolec, miałam całe 4 dni przerwy, no czad...
Pogoda do czterech liter, ściana deszczu od rana i ciemno że szok :( Miałam sie pobyczyć, ale sterta prania w szafie przyprawiła mnie o zawał :D Wiec dzisiaj w planie prasowanie i barszcz ukrainski :p

Trzymam kciuki za testy i bety! Dawajcie znac jak najprędzej! :D
To tak jak u mnie. Dziś koniec @. Mąż wróci późno wiec raczej będę spać i dziś nici z seksu. Ale jutro nadrobimy. Zobaczymy może do trzech razy sztuka. To będzie 3cykl.

reklama
Do góry