reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

To raczej jego stwierdzenie by było, przytaknąłby tylko hehe

hchy3e3ksrymet2d.png
Mój mąż pewnie by nie zauważył [emoji23]

reklama
Anabella,ktory to tydzien powinien byc? U mnie dopiero kilka dni temu zaczelo bic serduszko,tez lekarz straszyl...ale nie poddalam sie,bo do 8 tygodnia wszystko moze sie zdarzyc i powinno sie czekac na serduszko...ehh kochana tak mi przykro.

uwo9dqk323h73wzt.png
[/QUOTE

Gratuluje Kochana! Wszystkim Wam dziekuje za wsparcie! Wg on 10 tc ale serce przestało bić w 7 tc . Już je słyszałam a teraz jeszcze w szpitalu dwóch lekarzy potwierdzało usg j niestety czynności serca nie było ani przepływów w pępowinie. Robili dopplera.

Wy dbajcie o siebie! Ja będę raczej sxybko starać się żeby Dzidzia wróciła do nas silna i zdrowa! Także są tu dziewczyny po poronieniami z czerwca! Dajecie mi nadzieje :)

Ja też chciałam mieć - subtelne , a teraz oddałabym wszystkie za dobre samopoczucie . Spokojnie wiele kobiet nie ma oznak, wiele kobiet ma lekki poród , wiele ciężki - reguły nie ma.

Nie wiem jak wy , ale ja po tej sytuacji Annabeli - zaczełam schizować czy z dzieckiem wszytko ok.

Spokojnie. Mam nadzieje ze wyczerpałam limit strat dla czerwcowych mam wiec nie stresujcie się! Pozytywne myślenie pomaga! :)

Emkaa, Kum gratuluje! Kogos pominelam? Jesli tak to przepraszam, w natloku tylu postow ciezko mi sie ogarnac ;).

Co do atrakcyjnosci, to ja tez czuje sie kiepsko, wypryszczylo mnie zwlaszcza na dekolcie. I wstyd sie przyznac, Wy tu o farbowaniu, a mi nawet glowy sie nie chce umyc... Kiedys mylam codziennie, teraz co 3 dni. Pranie sie wysypuje z kosza, przydaloby sie posprzatac itp, a ja głownie kursuje miedzy lozkiem a toaleta :p.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry