Emkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anabella,ktory to tydzien powinien byc? U mnie dopiero kilka dni temu zaczelo bic serduszko,tez lekarz straszyl...ale nie poddalam sie,bo do 8 tygodnia wszystko moze sie zdarzyc i powinno sie czekac na serduszko...ehh kochana tak mi przykro.
[/QUOTE![]()
Gratuluje Kochana! Wszystkim Wam dziekuje za wsparcie! Wg on 10 tc ale serce przestało bić w 7 tc . Już je słyszałam a teraz jeszcze w szpitalu dwóch lekarzy potwierdzało usg j niestety czynności serca nie było ani przepływów w pępowinie. Robili dopplera.
Wy dbajcie o siebie! Ja będę raczej sxybko starać się żeby Dzidzia wróciła do nas silna i zdrowa! Także są tu dziewczyny po poronieniami z czerwca! Dajecie mi nadzieje![]()
Rany jakie piękne zdjęcie i dzieciątko oczywiście ! Gratuluje
Mój widzi każdą zmianę, czy to paznokci czy to włosów, nic nie ukryjesz [emoji12][emoji23]