dadzi
Moderatorka
ja biore magnez, dostałam dawke 6 tabl magneb6 dziennie jak zaczely mi się plamienia... Ale w poprzedniej ciąży miałam takie same zalecenia, wiec to chyba jakas standardowa dawka.
6 tabletek dziennie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja biore magnez, dostałam dawke 6 tabl magneb6 dziennie jak zaczely mi się plamienia... Ale w poprzedniej ciąży miałam takie same zalecenia, wiec to chyba jakas standardowa dawka.
Ja też się raczej nie martwię. Ale też nie mam odwagi planować przyszłości, wymyślać imion itd.
Cały czas się trochę asekuruję.
Może jak poznam płeć, zacznę trochę inaczej myśleć. Także o dziecku, a nie tylko o samej ciąży.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez urodziłam ostatnio w 42 tyg ciąży i kalendarzowo byłam w 10mcJa urodziłam ostatnio w 42 tc i jak pod koniec mówiłam, że to już 10 . miesiąc. Licząc od OM tak właśnie było! Kalendarzowo byłam całe 3 tygodnie w 10. miesiącu. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdz teraz.Wyslalam raz jeszczeNie nie, dostałam poradnik dot. Żywienia dla kobiet w ciąży![]()
Ja mialam wtorna i kazal tylko erabazan masc.Ale zalezy od lekarza chybaucięło mi tekst. Jeśli chodzi o opryszczke, to ja miałam już dwa razy w ciązy i lkeraz za każdym razem kazal mi brac heviran. Mowil ze takie są zalecenia dla ciężarówek ale z tego co wiem zdania są podzielone, jeśli to nie jest pierwsze zakażenie.
6 tabletek dziennie?
Ja też kolejna, w ciąży 2 raz. W aptece dała mi pani hascovir i czytalam na necie, ze mozna, bo niektorym wlasnie lekarz zalecił. W takim razie smaruje, ale swedzi okropnieJa mialam wtorna i kazal tylko erabazan masc.Ale zalezy od lekarza chyba
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom