reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy my możemy jeszcze jakoś pomóc chłopakom mojego M oprócz łykania suplementów?bral androvit,teraz kupił fertilman a moze ja powinnam na wszelki w ten Co Q 10 brać? Czy świruje juz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a powiedzcie mi czy my możemy jeszcze jakoś pomóc chłopakom mojego M oprócz łykania suplementów?bral androvit,teraz kupił fertilman a moze ja powinnam na wszelki w ten Co Q 10 brać? Czy świruje juz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój oprócz Fertilman brał jeszcze Navitin i magnez z B6.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Bralas najlepszy :) 30 mg czy 45 .? On przyswaja się w 90 % inne 10_15 %
Zauważyłaś poprawę po braniu. ? W ilości lub jakości komórek. ? Długi okres brałas. ?
A ja tak jakos z pol roku bralam ten:
ubichinol-koenzym-q10-x-60-kaps-kenay.1.jpg
i ten:
bioactive-kisel-10-x-60-kaps-60-tabl-ksiazka-zyc-dluzej-ze-zdrowym-sercem.1.jpg

Dziekuje za mile slowa :) jestescie kochane :*
Mimo wszystko ja musze sie na chwile wylaczyc z forum zeby dojsc do siebie po kolejnej porazce. Dlatego tez prosze zeby ktoras z was skopiowala i przejela kalendarz :)
Nie opuszczam was na zawsze :) ale musze zrobic pare dni przerwy :)

Nie poddajemy sie bedziemy walczyc dalej tylko ze tym razem los nam pierdolna duza klode pod nogi :p
Bedziemy probowac poprawic parametry nasienia m i mam nadzieje ze to co sie zadzialo przy proceduze bylo chwilowe i faktycznie po chorobie.
Jesli jednak nie bedziemy probowac z nasieniem dawcy. Ciezkie to do przellniecia glownie dla m chociaz dla mnie tez bo przeciez wiadomo ze kazda z nas wolalaby miec in vitro z nasieniem meza. Ale jesli nie bedzie takiej mozliwosci to zdecydujemy sie na dawce. Oczywiscie bez zmuszania :) to m zaczol rozmowe o dawcy

reklama
Do góry