no lekarze sie cenia, no ale jak trzeba to trzeba a ja jeszcze mam usg co trzy tygodnie i leci kasa jak szalonaU nas też nie ma nikogo godnego uwagi, jeśli chodzi o NFZ. Mój gin teraz podniósł ceny i 140 za wizytę bierze :-/
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no lekarze sie cenia, no ale jak trzeba to trzeba a ja jeszcze mam usg co trzy tygodnie i leci kasa jak szalonaU nas też nie ma nikogo godnego uwagi, jeśli chodzi o NFZ. Mój gin teraz podniósł ceny i 140 za wizytę bierze :-/
![]()
Na koniec najgorzej, jak wizyty co 3 a potem co 2 tygodnie. Te 6,5 roku temu placilam 100 za wizytę :-)no lekarze sie cenia, no ale jak trzeba to trzeba a ja jeszcze mam usg co trzy tygodnie i leci kasa jak szalona
no moja se wymyslila ktg za 40 zl od 30 tygodnia ciazy, ale odmowilam, jak bedzie bolec to jade na ip na ktg, w srode za tydzien mam usg plus tkg i zobacze co tam sie dziejeNa koniec najgorzej, jak wizyty co 3 a potem co 2 tygodnie. Te 6,5 roku temu placilam 100 za wizytę :-)
![]()
obudzilam sie z tym bolem, jeszcze tak nie bolalo...Lux trzymaj się! Może się przeciazylas i stąd ten ból?
...a kiedy będą wyniki M??? Ja dzisiaj mam smutny nastrój. Ech. Trzeba się jakoś wziąć w garść.
Queen ja 3 cykl bez owulacyjnych i innych tego typu rzeczyz jednej strony meeega luz, z drugiej czasem czuję jakbym niepanowała nad swoim organizmem co mnie wkurza...jestem niepewna czy owu będzie, była czy się w ogole nie pojawi
kolejny cykl jednak będę mierzyć temp
to będzie wtedy 31 cs... matko jak to leci...