reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a Wy przed ciaza robilyscie sobie jakis zestaw badan? Bo ja tylko zwykla morfologie.. Ale czy warto zrobic cos bardziej rozszezonego? Co polecacie? W przyszlym tyg mam isc na pierwsza bete po poronieniu, lekarz twierdzi ze po pierwszym poronieniu szkoda nerwow i kasy na badania, ale moze Wy mi cos polecicie?

reklama
Haha dobre, ja robiłam zdjęcie i na komputerze podciagalam barwy skladowe żeby szukać kreski. A okazało się ze jak ma się pojawić to nie trzeba tak cudaczyc[emoji14]Ale na mózg się to rzuca

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Na to bym nie wpadła dobre ;))

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak prolaktyne robi się w konkretnych dniach cyklu.
Ładne tsh :)

Ale mi poprawiłyście humor :D
Powiedzcie mi czy przez nadmierne myślenie można zatrzymać @ ? Chyba to możliwe prawda ? Moja @ jest punkt co 29 dni bo regulowana lekami. Żebym ja tak umiała psychicznie chudnąć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Zatrzymałam małpę siłą woli [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak prolaktyne robi się w konkretnych dniach cyklu.
Ładne tsh :)

Ale mi poprawiłyście humor :D
Powiedzcie mi czy przez nadmierne myślenie można zatrzymać @ ? Chyba to możliwe prawda ? Moja @ jest punkt co 29 dni bo regulowana lekami. Żebym ja tak umiała psychicznie chudnąć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Zatrzymałam małpę siłą woli [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle ze mozna przezunac sobie @ duzy wplyw ma na to psychika jak sie tak mysli i mysli to robia sie dziwne rzeczy z czlowiekiem ja bynajmniej tak mialam albo bylam batdzo krotko w ciazy sama nie wiem...bo/okres/dostalam po 40 dniach

reklama
Do góry