To czekamy razem.Dzis w nocy bądź jutro. Czekamdzisiejszy ranny test negatywny wiec sie nie łudzę. Chociaż dzis jeszcze sprawdziłam bo nie wytrzymałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy razem.Dzis w nocy bądź jutro. Czekamdzisiejszy ranny test negatywny wiec sie nie łudzę. Chociaż dzis jeszcze sprawdziłam bo nie wytrzymałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@ nie ma wiec jest nadzieja!Lux jeszcze nie chyba zablokowałam jej przyjście :/
Bulbasek czy skutecznie to nie wiem
Byłoby cudownie ale przecież robiłam test wczoraj i był negatywny a gdybym była w ciąży na bank by wyszedł wczoraj. Pewnie tak sfixowałam się ze Zatrzymałam @ ale jeszcze się dzień nie skończył. Ma czas.@ nie ma wiec jest nadzieja!
Pytanie do dziewczyn z Wrocławia. Jakiego ginekologa polecacie?
Ania tez taka pewna byla i jak sie zdziwila?Byłoby cudownie ale przecież robiłam test wczoraj i był negatywny a gdybym była w ciąży na bank by wyszedł wczoraj. Pewnie tak sfixowałam się ze Zatrzymałam @ ale jeszcze się dzień nie skończył. Ma czas.
Podbrzusze mnie pobolewa więc to kwestia czasu.
buuuI ja dołączam do walczących dalejbeta poniżej 1,2. Tylko cholera ból piersi i podbrzusza nadal mam :/
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka