reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dopiero wróciłam. Mała dalej głową w dół, waży 2200 , przede mną jeszcze dwie wizyty 22.11 i 6.12 termin cesarki wyznaczony tak jak wspominałam 7.12 wtedy mam się zgłosić do szpitala. Zapytałam czy jest taka możliwość żeby ściągnąć pessar jak już będę znieczulona do cc , powiedziala ze możemy tak zrobić, wiec mi troche ulżyło. Wychodzi na to ze bardziej boję się krążka niż cesarki ;) zdziwiłam się trochę jak powiedziała ze w sumie to zalezy od tego jakie znieczulenie wybiorę i ze to ja decyduję o tym jakie chcę, czy w kręgosłup czy całkowite spanie.

Dopiero wróciłam. Mała dalej głową w dół, waży 2200 , przede mną jeszcze dwie wizyty 22.11 i 6.12 termin cesarki wyznaczony tak jak wspominałam 7.12 wtedy mam się zgłosić do szpitala. Zapytałam czy jest taka możliwość żeby ściągnąć pessar jak już będę znieczulona do cc , powiedziala ze możemy tak zrobić, wiec mi troche ulżyło. Wychodzi na to ze bardziej boję się krążka niż cesarki ;) zdziwiłam się trochę jak powiedziała ze w sumie to zalezy od tego jakie znieczulenie wybiorę i ze to ja decyduję o tym jakie chcę, czy w kręgosłup czy całkowite spanie.
Super ze wszystko ok :) Martka to Ty nas przeskoczylas w kalendarzu :) a co do znieczulenia to tez fajnie ze możesz wybrać jakie chcesz

TeQuila jak sytuacja?
Alanowi chyba udzieliło się moje zdenerwowanie bo jak tylko mąż wrócił do domu i poczułam się pewniej że już jest i możemy jechać na IP to zaczął się ruszać :)albo tęsknił za tatusiem po prostu :pprzed chwilą tak mi skopał bok że mam dość ;) jutro rano jedziemy do szpitala na KTG to od razu sprawdzą co u młodego :)

Super że wszystko jest ok
Termin już na 7.12?zazdraszczam :D
Co do znieczulenia to wybierz zo, jest bezpieczniejsze, ma mniej skutków ubocznych i szybciej po nim dojdziesz do siebie :)

Alanowi chyba udzieliło się moje zdenerwowanie bo jak tylko mąż wrócił do domu i poczułam się pewniej że już jest i możemy jechać na IP to zaczął się ruszać :)albo tęsknił za tatusiem po prostu :pprzed chwilą tak mi skopał bok że mam dość ;) jutro rano jedziemy do szpitala na KTG to od razu sprawdzą co u młodego :)
Hehe u mnie jest to samo :) jak tylko m położy rękę i lekko zapuka to od razu mały szaleje :D
Mój dziś praktycznie cały dzień nie daje mi spokoju :) jyz mnie bok boli :p

reklama
Do góry