• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Flandi, z tymi snami to chyba typowe dla ciężarnych. Też śnią mi się czasem głupoty, aż się boję, co będzie dalej.
Jeśli chodzi o torbę, to moja bratowa miała taką sportową. Dziewczyna, która leżała z nią na sali miała taką sztywną, podróżną. Do czego się spakujesz, to weź :)

Dziewczyny pomocy!
Mój malutki prawie wcale się dziś nie rusza, po śniadaniu kilka słabych kopniaków, potem cały dzień nic...
Zaczęłam się martwić bo to do niego nie podobne, zjadłam drożdżówke, pół paczki ptasiego mleczka i w zamian znowu tylko kilka kopniaków...
Co ja mam zrobić? Czekać?jechać do szpitala?

Dziewczyny pomocy!
Mój malutki prawie wcale się dziś nie rusza, po śniadaniu kilka słabych kopniaków, potem cały dzień nic...
Zaczęłam się martwić bo to do niego nie podobne, zjadłam drożdżówke, pół paczki ptasiego mleczka i w zamian znowu tylko kilka kopniaków...
Ja powiem szczerze ze doswiadczenia nie mam...myslalam ze slodkim sie wywoluje. Ale powiem szczerze ze nawet jakbym miala wyjsc na panikare to ja pojechalabym sprawdzic. Napewno okaze sie ze alan ma jeden z leniwych dni ale ty sie uspokoisz...

Dziewczyny pomocy!
A zdarzało się tak już? Podobno pod koniec ciąży ruchów jest mniej, bo dziecko ma mało miejsca. Z drugiej strony po cukrze powinien się uaktywnić. Alan pewnie sobie spokojnie odpoczywa, ale dla własnego spokoju może jednak pojedz? Bo przypuszczam, że z każdą godziną będziesz się bardziej denerwować, a to zaszkodzi Wam obojgu.

Dziewczyny pomocy!
Wlasnie codziennie sie tego boję i wolę jak nawet boleśnie ale ciągle się wypycha. Ja pojechałabym na ip albo do ginekologa swojego, pewnie sprawdza ze wszystko ok i wrócisz do domu

Dziewczyny pomocy!
TeQuila dla własnego spokoju jedz na ip. Mój w tamtym miesiącu miał cały tydz lenia. Tylko jak szłam spać dawał znać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry