reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitii, Queen kurczę szkoda.. myślałam, ze wam sie udało
Queen, aż mi ślina poleciała ! Pychotka! Ja wlasnie siedzę i jem spaghetti ale chętnie bym sie zamieniła
Nimitti, odpuszczasz tylko leki i inne wspomagacze czy cały cykl?
Moj M nadal na nie.. nie wiem czy uda mi sie go przekonać.. dziś 13dc i test owu wyszedł mi tak jak na zamieszczonym zdjęciu. Czy to oznacza ze owu bedzie jutro lub w piątek??
Na moje owu bedzie w najbliższych 24h ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I chyba dawno nie było wykresu
Tendencję spadkową mamy
A ja wam powiem ze dzis przez ta @ wredna miałam zły humor. No to stwierdziłam ze trzeba go poprawić ... o to efekty [emoji51][emoji173]️[emoji7]
1478703327-15uakc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko ale mi apetytu narobiłaś, pyszności :yes:

Napolka93, chciał chciał i to była nasza wspólna, przemyślana decyzja i staramy sie od lipca a od miesiąca nie za ciekawie nam sie układało, ciagłe kłótnie i w tamtym tygodniu oznajmił mi, ze moze warto decyzje o drugim dziecku przełożyć na jakiś czas.. juz jest miedzy nami lepiej ale nadal upiera się przy swoim zdaniu.. wiec albo go uwiodę, zgwałcę albo kolejny cykl na straty haha [emoji23][emoji23][emoji23]

Napolka93, chciał chciał i to była nasza wspólna, przemyślana decyzja i staramy sie od lipca a od miesiąca nie za ciekawie nam sie układało, ciagłe kłótnie i w tamtym tygodniu oznajmił mi, ze moze warto decyzje o drugim dziecku przełożyć na jakiś czas.. juz jest miedzy nami lepiej ale nadal upiera się przy swoim zdaniu.. wiec albo go uwiodę, zgwałcę albo kolejny cykl na straty haha [emoji23][emoji23][emoji23]

Basia, bierz go :D mówią, ze dziecko nie jest dobre jak coś jest nie tak w związku, ale Wy się kochacie to trzeba działać. Kłótnie się wszędzie zdarzają ;) a może wyciągnij z niego jaki naprawdę jest powód tej zmiany decyzji. Może coś gp trapi.

Buzka :*

Ha ha. U mnie też bylo trudno. Najpierw w ogole nie chcial dziecka. Ale duzo o tym rozmawialiśmy i zmienił zdanie. Bardzo chciał się starać akurat wtedy kiedy miałam zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyki a teraz znowu w moje dni płodne codziennie był zmeczony po pracy...

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Ha ha. U mnie też bylo trudno. Najpierw w ogole nie chcial dziecka. Ale duzo o tym rozmawialiśmy i zmienił zdanie. Bardzo chciał się starać akurat wtedy kiedy miałam zapalenie oskrzeli i brałam antybiotyki a teraz znowu w moje dni płodne codziennie był zmeczony po pracy...

Ja mówię dzisiaj do meza: "Dzisiaj się chyba poprzytulamy" a on" no zobaczymy czy będziesz grzeczna" :D zgrywus jeden :)

Basia89 wszystkie chwyty dozwolone, robisz to w ważnej dla Ciebie sprawie ;)

reklama
Ja mówię dzisiaj do meza: "Dzisiaj się chyba poprzytulamy" a on" no zobaczymy czy będziesz grzeczna" :D zgrywus jeden :)
Ja specjalnie na tę okazję kupiłam 2 komplety bielizny ;) teraz ciągle mówi że ma przeczucie że fasolka na pewno już jest i że mam się nie stresować w pracy ;) ale widzisz na pewno i on ma ochotę

Do góry