reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niestety nie pociesze cie bo u mnie co miesiąc tak jest a ciąży niestety brak. Ale wiadomo każdy jest inny.

1usavcqgt1dml95x.png

No to pewnie nic z tego. Ale działam w tym cyklu :)

reklama
Siwa niewiem czemu nie wyświetla wiec napisze znów. Miałam podobnie pozytywny test na drugi dzień @ 5 dnie byłam u gina i chciałam jakieś hormony może z jakiegoś powodu nie udało sie ,ale mi nie dala kazala próbować juz teraz bo lada dzień owuu watpie ze 5dc juz o chce tez sama bez lekarza brać ale trochę się boje

Iza bardzo mi przykro. Smutna wiadomość...
Wendy - ja też mam dwóch chłopaków. Obaj różni jak ogień i woda. Teraz czekam na trzecie szczęście i nie mam specjalnych oczekiwań - ważne żeby się udało.

Windy jesteś pozytywnie zakręcona :) trzymam kciuki. Może choroba Cię zmylila a jednak coś się dzieje :)
A co tu innego robić w taki ponury czas w oczekiwaniu na wieści? To oszalec inaczej idzie! [emoji16] oj niech miesza, niech miesza, tylko żeby efekt był porządny [emoji1] [emoji1]
A ja wam powiem ze dzis przez ta @ wredna miałam zły humor. No to stwierdziłam ze trzeba go poprawić ... o to efekty [emoji51][emoji173]️[emoji7]
1478703327-15uakc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak słodyczy nie jadam, to chyba coś upiekę przez ciebie [emoji1]
Kto dzisiaj ćwiczy? Ja o 19 na pilates :D Kobieta guma :D
Ja mam zdolności kobiety gumy. Ale wszerz [emoji23]
Ja mam dziewczyny dość. Poraz kolejny nie poszło tak jak trzeba. Tym razem ciaza pozamaciczna.[emoji24][emoji24][emoji24]

thgflbetbcejy4dc.png
Boże, Iza [emoji17] [emoji17] jakie to wszystko niesprawiedliwe... Jak będziesz gotowa to wracaj do nas, zawsze tu jesteśmy, trzymaj się [emoji17] [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hej dziewczyny! Czy mozna dolaczyc do Was?
Mam na imie Emilia, mam 28 lat, 23 pazdziernika poronilam w 7 tyg moja pierwsz ciaze, ktora byla tak zwanym zlotym strzalem, gdyz to byl pierwszy cykl w ktorym postanowilismy sie postarac o nasze malenstwo... Jak sie okazalo byla to ciaza blizniacza i prawdopodobnie dlatego doszlo do poronienia~ zbyt duze obciazenie organizmu, jestem bardzo drobna... Czekamy teraz na wyniki histopatologiczne i wizyte u lekarz, ktory mam nadzieje da nam zielone swiatlo do dalszego dzialania ❤ oczywiscie czekam rowniez na pierwsza @ po poronieniu jak na zbawienie, psychicznie czuje sie juz gotowa na druga ciaze... Mam nadzieje, ze na swieta zrobie mezusiowi prezent w postaci testu
Ja mialam zabieg 19 października, czyli jestesmy w podobnej sytuacji... mialas zabieg rozumiem?

Hej dziewczyny :) mam pytanko. Czy któraś z was też nocne mdłosci ? Już czwartą noc z rzędu się budzę chce mi sie pić i mnie mocno mdli. Póki co nie chcę si3 nakręcać że to ciąża bo boję się rozczarowania :/

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) mam pytanko. Czy któraś z was też nocne mdłosci ? Już czwartą noc z rzędu się budzę chce mi sie pić i mnie mocno mdli. Póki co nie chcę si3 nakręcać że to ciąża bo boję się rozczarowania :/

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nigdy tak nie mialam ale wszystkie odstepstwa od normy czlowiek przypisuje ciazy tak juz maja staraczki [emoji6]

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Ta noc była najdłuższa nocą chyba w moim życiu. Wstałam z opuchnieta cała twarzą od płaczu. Nawet niewiem o czym teraz myśleć. czuję wielka pustkę i w sercu i w głowie. !! Łzy same lecą. Nigdy bym nawet nie pomyślała że będę musiała przez to przechodzić. Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i życzę każdej z was powodzenia i dwóch kreseczek że szczęśliwym zakończeniem.

Do góry