Sarat, spokojnie kochana. Źle by było jakbyś miała żywą krew, ale jak będzie się powtarzać lepiej spytać lekarza co się dzieje [emoji8]Dziewczyny byłam siku. Papier po podtarciu byl jasnorozowy. Brak domieszki krwi, ale nie zdawalo mi sie to byl jasny roz. Podcieralam sie dalej i nic już niby ok. Boje sie. Miala ktoras tak??![]()
Trzymam kciuki! I za kondycję i za żołnierzy! [emoji16] [emoji1]Cześć dziewczyny [emoji8] u mnie dziś 12dc a więc owulka zbliża się wielkimi krokami. W tym cyklu działamy co drugi dzień co by nam seks nie zbrzydl [emoji23]
Miłego dnia Kochane
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Za wcześnie na test jeszcze. Beta zdradliwa, jeden dzień robi jej ogromną różnicę [emoji16] Ale co ja się odzywam, @ na 20go a mnie już korci test [emoji23]W przyszly wtorek. Moze w niedziele bedzie druga. Wiem ze jeszcze za wczesnie na testowanie ale te dni a nawet godziny ciagna sie w nieskonczonosc
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji17]Napolka93 u mnie tez 1 kreskano coz pojecie biel vizira nabiera u mnie innego znaczenia od dzis piore w arielu. Zaraz wyjezdzam a test robie w poniedzialek
![]()
![]()
U mnie to samo [emoji1] i tak fajnie, delikatnie prószy [emoji173] [emoji301]hej, u nas bialo, spadl sniegale nie jakos duzo