reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny byłam siku. Papier po podtarciu byl jasnorozowy. Brak domieszki krwi, ale nie zdawalo mi sie to byl jasny roz. Podcieralam sie dalej i nic już niby ok. Boje sie. Miala ktoras tak?? :(
Sarat, spokojnie kochana. Źle by było jakbyś miała żywą krew, ale jak będzie się powtarzać lepiej spytać lekarza co się dzieje [emoji8]
Cześć dziewczyny [emoji8] u mnie dziś 12dc a więc owulka zbliża się wielkimi krokami. W tym cyklu działamy co drugi dzień co by nam seks nie zbrzydl [emoji23]
Miłego dnia Kochane

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! I za kondycję i za żołnierzy! [emoji16] [emoji1]
W przyszly wtorek. Moze w niedziele bedzie druga. Wiem ze jeszcze za wczesnie na testowanie ale te dni a nawet godziny ciagna sie w nieskonczonosc :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Za wcześnie na test jeszcze. Beta zdradliwa, jeden dzień robi jej ogromną różnicę [emoji16] Ale co ja się odzywam, @ na 20go a mnie już korci test [emoji23]
Napolka93 u mnie tez 1 kreska :( no coz pojecie biel vizira nabiera u mnie innego znaczenia od dzis piore w arielu. Zaraz wyjezdzam a test robie w poniedzialek

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
[emoji17]
hej, u nas bialo, spadl snieg :D ale nie jakos duzo
U mnie to samo [emoji1] i tak fajnie, delikatnie prószy [emoji173] [emoji301]

reklama
Jestem bardzo spanikowana. Byłam w nocy i nad ranem trzy razy siku. Już jest ok, ale boję się ze to wróci. Czułam wczoraj takie ciągnięcia i rozpieranie silne. Czy to mogło być dokończenie zagniezdzenia? Nie mam duphastonu. W CIAZY z Kubusiem było wzorowo więc gin nic mi nie przepisał. Jak znów się zacznie to pojadę dopogotowie. Bardzo sie boje :(

Jestem bardzo spanikowana. Byłam w nocy i nad ranem trzy razy siku. Już jest ok, ale boję się ze to wróci. Czułam wczoraj takie ciągnięcia i rozpieranie silne. Czy to mogło być dokończenie zagniezdzenia? Nie mam duphastonu. W CIAZY z Kubusiem było wzorowo więc gin nic mi nie przepisał. Jak znów się zacznie to pojadę dopogotowie. Bardzo sie boje :(
Sarat spokojnie... Moze to macica Ci sie rozciaga, moze macica sie oczyszcza delikatnie.. Wszystko bedzie dobrze, nie ma co na zapas sie przejmowac... Dla ciazy grozna jest zywa krew a tego u Ciebie nie ma :*

Hej kochane, ja dzisiaj świętuje, jadę na obiadek do rodziców. Zrobiłam teścik dziś znowu i znowu mega bladzioch, załączam zdjęcie. Dobrze, że lekarza mam już umówionego, bardziej na niego czekam niż na wynik bety. Pozdrowionka. :*

Załączniki

• IMG_20161111_085837.jpg
    IMG_20161111_085837.jpg
    631,1 KB · Wyświetleń: 115
Spokojnie nic sie nie dzieje nie masz.boli nie przeciazylas sie. Obserwoj sie i w razie niepokoju jedz na ip i bedziesz spokojna.

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Hej kochane, ja dzisiaj świętuje, jadę na obiadek do rodziców. Zrobiłam teścik dziś znowu i znowu mega bladzioch, załączam zdjęcie. Dobrze, że lekarza mam już umówionego, bardziej na niego czekam niż na wynik bety. Pozdrowionka. :*
Ania, też bym chciała taką kreskę zobaczyć ;)

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry