reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja czuje odpoczatku syna . Wyprawka na poczatku ostrozna [emoji23] Ale po 100 % zapewnieniach lekarza z pl ze to chlopczyk. Poszlam w niebieski [emoji23][emoji23][emoji39]
Ale jakos to ogarne wrazie co . U mnie Duzo brazow I kremow takze damy rade.
Zreszta mam dwie znajome co rodzily w maju I maja coreczki to wspomoga kolezanke z wyprawka w tak naglej zmianie [emoji23]

Moj gin ostatnio cos przystopowal z usg twierdzac ze mialam ich naprawde sporo I trzeba dac troche prywatnosci dziecku . Na poczatku usg mialam prakrycznie co 10 dni bo plamilam do 24 tyg [emoji44]. Wiec I czeste wizyty I czeste usg. A teraz jak wszystko jest ok to nie bardzo chce Robic usg [emoji52]
Tydzien temu mialam usg i po raz trzeci widzial tam corcie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak to on mi powiedzial jest troche "GUPIO" ulozona. Wiec znajac jego chyba pewny dalej nie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A olac to .napewno urodze swoje dziecko!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam krwiaki w 9-tym tygodniu i musiałam leżeć przez pewien czas. Tak to co miesiąc chodzę i co miesiąc podgląda czy wszystko ok. Mi też się wydaje ze nie jest pewny co będzie bo na ostatniej wizycie powiedział jak siępytałam ze to samo co i wcześniej a wcześniej powiedział ze mu to wygląda na dziewuszke. Co będzie to będzie i tak się już kocha :)
A co do wyprawki to jest tego w sklepach ze się do kupi. Mi tez się wydaje ze chłopak. W pierwszej ciąży przeczucie mnie nie zawiodło.

reklama
Dzień dobry

Ja już się nie pomasuje, jakaś infekcja się przyplątała, swędzi :/ dobrze że w pn wizyta.

Mała od rana się kokosi.

Zdrówka chorym i spokojnego dnia wszystkim. My dziś na odpust idziemy. Za oknem słoneczko [emoji295]

Dzień dobry
No i mamy weekend prawie ze . nocka minela nam spokojniej. Mlody potrzebowal tylko jednej dawki ibuprofenu. Zaczęliśmy wieczorem antybiotyk. Mnie siedziało tylko troche wiec dało sie wytrzymac. Zadnych plamien nie mialam. Mala rusza sie powoli w brzuszku.

Maz podłączyl zmywarkę wiec fajnie dzis moge wyprobowac co i jak na jakim programie. A syn posikal mi całą posciel plus wyplul na nia swoj soczek wiec jest z czym walczyc.

Ide wziasc prysznic i sprawdzic cukier.

Super, że już wychodzicie na prostą. Oby się już żadne niespodzianki nie wydarzyły.

A czy do masażu można używać olejku z migdałów?
Nie pytałam o to, bo ja robię olejkiem Weleda, pisałam już o tym kilka razy. Ona poleciła olej z wiesiołka, a jak jej zapytałam, czy mam na zmianę masować raz Weledą, a raz wiesiołkiem, to powiedziała, że odstawić Weledę i przejść na wiesiołek koło 37/38 tc

Ja czuje odpoczatku syna . Wyprawka na poczatku ostrozna [emoji23] Ale po 100 % zapewnieniach lekarza z pl ze to chlopczyk. Poszlam w niebieski [emoji23][emoji23][emoji39]
Ale jakos to ogarne wrazie co . U mnie Duzo brazow I kremow takze damy rade.
Zreszta mam dwie znajome co rodzily w maju I maja coreczki to wspomoga kolezanke z wyprawka w tak naglej zmianie [emoji23]

Moj gin ostatnio cos przystopowal z usg twierdzac ze mialam ich naprawde sporo I trzeba dac troche prywatnosci dziecku . Na poczatku usg mialam prakrycznie co 10 dni bo plamilam do 24 tyg [emoji44]. Wiec I czeste wizyty I czeste usg. A teraz jak wszystko jest ok to nie bardzo chce Robic usg [emoji52]
Tydzien temu mialam usg i po raz trzeci widzial tam corcie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak to on mi powiedzial jest troche "GUPIO" ulozona. Wiec znajac jego chyba pewny dalej nie jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A olac to .napewno urodze swoje dziecko!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
a ja czuje, ze chlopak u Cb :D

Poranne ktg nie takie zle. Byly spadki ale na poczatku tylko. Podobno nie jest najgorzej. Ale maluch sie slabiej rusza

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moze ma jakas infekcje z ktora walczy ? Wiem, ze to moze glupio brzmi ale tak jakos mi przyszlo na mysl to pisze...

Hej laski
My po wczorajszej szkole rodzenia czekam na zdj na fb w ogole smiesznie bylo ... Zaczynam sie zastanawiac czy to dobry pomysl zeby Luby kapal mala ... Jak patrzylam co robi to mialam ochote zabrac mu ta lalke i zrobic po swojemu chyba instynkt mi sie zalaczyl [emoji23] ale ja juz tak mam ze wszystko musze sama [emoji14]
Wczoraj pierwszy dzien z wiesiolkiem i pierwszy raz pilam herbate z lisci malin w nocy nie budzily mnie skurcze jak za kazdym razem ostatnio wiec juz sama zglupialam jakos odeszla mysl o porodzie nawet sie nie czuje jak na porod [emoji14]

Zastanawiam sie czy po porodzie brac jeszcze prenatal czy juz dac sobie spokoj mam 2 ostatnie tabletki i juz mam dosc tych lekow wszystkich nienawidze tabletek... Chyba dokupie jeszcze opakowanie 30szt i koncze z prenatalem i innymi tego typu rzeczami

thgfflw1k3inkyc3.png

Dzień dobry

Ja już się nie pomasuje, jakaś infekcja się przyplątała, swędzi :/ dobrze że w pn wizyta.

Mała od rana się kokosi.

Zdrówka chorym i spokojnego dnia wszystkim. My dziś na odpust idziemy. Za oknem słoneczko [emoji295]
Słoneczko? :szok: U nas śnieg prószy. A chciałam mojego imieninowo na festiwal gęsiny wyciągnąć. Tymczasem za oknem ślisko i biało.

reklama
Do góry