reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzisiaj zrobiłam betę - 12 dpo, negatywna. <0.100. Takze czekam na @.. oby sie nie spóźniła... i zacznę 32cs, 14-ty po poronieniu. Teraz bede sie pare dni smutkac :(
Jesteś pewna kiedy była owu? Moja koleżanka zrobiła bete w 24dc i wyszła negatywna. Okres się spoznial i wyszła ciaza! Bertha trzymam kciuki!!!!
Joanna - Bedzie dobrze ja w 27dc miałam bete 15,86 w 35 dc. 1586 :)

reklama
Wendy ciesze się ! Gratuluję.

Sarat ale super! Powiem ci ze udzielił mi się twoja obawa i też się o was martwiłam ale ważne że wszystko jest ok :)))

Ania byłam pewna że beta będzie wzrastać :)

Docia co u ciebie ?który dzień cyklu ?
Queen_b? Jest ok?
Bertha a u ciebie? Mikaduchna ?
Bulbasek o ciebie nie pytam bo wiem że ty w trakcie robótek jesteś ;) :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No 25dc dziś także za 2 3 dni testuje,dziś wzięłam 1raz insuline nie boli ale stracha miałam,rozpiera mi jeden jajnik także nie wiem co to

Hej :-) :)
Staramy się z mężem o 3 dziecko. Mam już córkę - 10 lat i syna - 1 rok i 8 miesięcy.
Nasze starania nie są regularne, to przez to, że mąż pracuje w Niemczech i do domu zjeżdża co 4, 5 tygodni.
Ostatnio przyjechał 28 października a pojechał 1 listopada. Przytulanki były w nocy z 31.10 na 1.11.
Mam długie cykle - ostatni trwał 36 dni, a wcześniejszy 43.
Według aplikacji Mój kalendarzyk dni płodne miałam od 29.10 do 4.11 a owulacja była 3.11, chociaż wydawało mi się, że owu miałam wcześniej - 29.10.
10.11 zrobiłam pierwszego sikańca i wyszedł cień.
12.11 byłam na becie - wynik 19,52, a progesteron 20. Dzisiaj betę powtórzyłam - 36,47.
I nie wiem już co robić. Wyniki bety nie powalają, jak dla mnie za małe wartości, chociaż przyrost jest prawidłowy.
Może faktycznie owu była później niż mi się wydawało i stąd tak niska beta?
Chyba pozostaje mi w środę zrobić kolejną betę.
Osiwieję z nerwów :frown:
Pomału to bardzo wczesna ciaza,powtórz w odstępie tygodnia co 2dni

A moge :)

U mnie to bylo silne, raczej malo przyjemne klucie w podbrzuszu. Trwalo jakies 4-5 dni. Nigdy czegos takiego nie mialam i uwierz, nie dalo sie tego przegapic bo czasem jak zaklulo to az mnie zginalo w pol :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ja w tym cyklu coś takiego miałam, może to kłucie nie było takie bolesne, ale było, i takie migotki jakieś chyba w jazjnikach. Najczęściej z lewej strony. Niestety u mnie chyba to nadmierne wsluchiwanie się, wczuwanie w organizm, kiedyś pewnie bym tego nie zauważyła, za 3 dni ciotka przyjedzie i po zawodach...
Koleżanka też mi mówiła kiedyś ze miala taki podobny objaw jak Twój :-) I że od razu wiedziała, że to musi byc to:-) Super, że się udało,życzę zdrówka :-)

reklama
Do góry