reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Joanna, gratulacje!! Wyniki super, nie stresuj fasolki :):) jeszcze wczesnie, stad niskie wartosci :)

Mam nadzieję, że masz rację:blink:
Przykro mi, że u Ciebie klapa :-( :( Trzymam kciuki za kolejny cykl :tak:

Moim zdaniem to progesteron trochę niski. Choć jeszcze zależy w jakich jednostkach miałaś wynik.

Wynik mam w jednostce ng/ml.

reklama
spark wiesz co po poronieniu w sierpniu troche sie podlamalam, mialam dosc. I tak sie schowalam od swiata. Dwa poronienia w jednym roku to troche przygnebiajace...
A widzisz, w teorii to ja wszystko wiem [emoji1] tyle że w tym cyklu każdy objaw zwalam na @ i chorobę żeby się nie nakręcić za bardzo. Chociaż z tylu głowy i tak mam swoje, ale na szczęście te myśli nie wybijają się zbytnio [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Samotnaja co tak długo ? :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteś pewna kiedy była owu? Moja koleżanka zrobiła bete w 24dc i wyszła negatywna. Okres się spoznial i wyszła ciaza! Bertha trzymam kciuki!!!!
Joanna - Bedzie dobrze ja w 27dc miałam bete 15,86 w 35 dc. 1586 :)

Podczytywałam trochę Lipcówki i mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie :happy:
Chociaż u mnie dzisiaj jest 38 dc z 40 przewidywanych przez aplikację.

Pomału to bardzo wczesna ciaza,powtórz w odstępie tygodnia co 2dni

Tak właśnie zrobię :tak:

Niby wynik mieści się w normach, ale mi i tak wydaje się, ze powinno być wyżej. 20 miałam bez ciąży, po owu.

Kiedy byłam u gina w maju po poronieniu, to pytał mnie czy planuję jeszcze ciążę. Bo jeśli tak to jak tylko będzie pozytywny test, to mam się zgłosić po luteinę. Czekałam tylko na potwierdzenie ciąży w becie. I jutro po nią pojadę.

reklama
Mi lekarz powiedział, że powinno być poniżej 2.5, a najlepiej 1-2. Najlepiej idź do endokrynologa. Lepiej dmuchać na zimne i za wczasu obniżyć, chyba że już jesteś w ciąży to tymbardziej.

Moja siostra jest właśnie w 7 tc. Lekarz zrobił badania i okazało się, że ma TSH 3,93 :errr:
Ja t w ogóle w szoku jestem, że z takim TSH można zajść w ciążę. Zapisała się już do endo i czeka na wizytę. Dodam, że siostra ma 31 lat i jest to jej pierwsza ciążą, w dodatku zaszła za pierwszym razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry