reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kilka postów wyże, dziś ramo wypisałam dokładne za co ile się płaci. Cennik nie istnieje bo na stronie podany jest "pakiet", tyle że u nich pakietów żadnych nie ma podobno stare informacje są w necie i ten pakiet to taka cena orientacyjna. I tyle kosztuje procedura z wymienioną w "pakiecie" zawartością. Czyli transfer, punkcja wizyty w monitoringu i chyba wizyta po. Faktycznie wyglądało to tak, ze płaciłam za wizyty normalnie po każdej, myślałam, ze z pakietu bedą dopiero od monitoringu. No ale przyszedł monitoring to tez za każda osobno płatność. No to myślałam, ze to się potem zsumuje jakoś i odliczy od ceny pakietu bo się dowiedziałam ze płaci się po kolei za każdyą wizytę/opcję cząstkwo a wszystko wyniesie jak w necie. Jak przyszło do płacenia za ostatni monitoring zaczęłam się dopytywać dokładniej (nikt ze mną nie rozmawiał) i się okazało ze ten pakiet to taka cena orientacyjna. Poprosiłam wiec o obowiązujący cennik...i dostałam na ŻÓŁTEJ BIUROWEJ KARTECZCE wypisane przez panią na recepcji kwoty ile za transfer, ile za punkcję, ile za przechowywanie i mrożenie zarodków.

Cennik InviMed Warszawa ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    106,2 KB · Wyświetleń: 110
Cennik InviMed Warszawa ;)
No faktycznie cennik niezły :)

Ja jak tam pytałam w recepcji o cenę badań to nie wiedziały..jedyne osoby które umiały udzielić informacji to koordynatorki...na recepcji kazały pytać lekarza, co było dla mnie trochę dziwne... Ale zapytałam lekarza i tu jakieś tajemnice...nie chciała powiedzieć co i ile, tylko że około 8 000. Do tego ciągle chodziłam na kilku minutowe wizyty, każda po 150.. ostatnio jak nie wiedziała po co mnie zapisała na wizytę to kazała mi zrobić sód i potas i powiedziała że musi iść bo ma zabieg. I wyszła. A mu jak dwa pelikany w szoku nawet nic nie powiedzieliśmy...oczywiście wizyta 150.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

ja po hsg w INVIMED dostałam stanu zapalnego.. skończyło się na 5 wizytach po 150. zł i 5 zwolnieniach po 3-4 dni..zdzierusy...Każda wizyta ok 5 min , bez usg ...:growl:

No ja usg miałam na każdym, to przyznaję. I na normalnych wizytach było ok, to na tych monitoringach jakaś sztafeta, majtki w dół, majtki w gore, recepta, dawki, do widzenia.

reklama
Do góry