reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dobry :)

Kotek z takich pecherzykow tez sie rodza zdrowe dzieci. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie tak samo.

Kurcze, rano papier toaletowy mialam caly rozowy i myslalam, ze to @ a od rana majty czyste :/
Wtf?!
A juz tak sie cieszylam, ze nowy cykl.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kotek bedzie dobrze ewentualnie spróbuj innego jakiegos prywatnego lekarza .... a co do mnie to @ się rozkręciła czas zacząć nowe starania dzis 2dc. Dziewczyny po ilu miesiacach starań ginekolog zlecił wam jakies badania ...bo moja ponoc jest bardzo dobra i wyprowadza z niepłodnosci robiła mi na start badania typu cytologia i usg dopocjwowe i na tym koniec i powiedziala mi ze za rok mam u niej byc jak nie zaskocze
Mi gin powiedział, że jeśli pi pół roku starań nic nie wyjdzie, to mam go odwiedzić i będziemy myśleć co dalej :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dobry :)

Kotek z takich pecherzykow tez sie rodza zdrowe dzieci. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie tak samo.

Kurcze, rano papier toaletowy mialam caly rozowy i myslalam, ze to @ a od rana majty czyste :/
Wtf?!
A juz tak sie cieszylam, ze nowy cykl.

Ja też plamilam dwa dni temu na różowo, a wrednej @ dalej nie ma. Dziś 34dc, jutro lub w niedzielę rano zrobię znowu test, chociaż wątpię by coś wyszło. Plamienia owulacyjne miałam 3 tygodnie temu, teraz bolą mnie sutki i są takie twarde jak nigdy, a bolą jakbym sobie coś zrobiła. O co chodzi???

Kotek, trzymam kciuki, żeby serduszko biło i żeby było wszystko dobrze. :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

Też biel na teście czekam na @kurcze trzeba hormony brać znowu,i czekać,jeden pozytyw seks bez stresu

:( co te @... Ja mam dzisiaj doła, po raz pierwszy... Bez sensu to wszystko. Nie bedzie to fajny dzien. Niech juz wstrętna menda przyłazi i zaczyna nowy cykl bo teraz to oszalec idzie. Czyli jednak musze uzupełnic zapas nabojów :p
I zaczynam mieć syndrom bladziocha - podeszłam do okna i zobaczyłam cien cienia, jak mrugnelam to dziwnym trafem zniknął :D :D

:( co te @... Ja mam dzisiaj doła, po raz pierwszy... Bez sensu to wszystko. Nie bedzie to fajny dzien. Niech juz wstrętna menda przyłazi i zaczyna nowy cykl bo teraz to oszalec idzie. Czyli jednak musze uzupełnic zapas nabojów :p
I zaczynam mieć syndrom bladziocha - podeszłam do okna i zobaczyłam cien cienia, jak mrugnelam to dziwnym trafem zniknął :D :D

Mocne przytulance! Bedzie prezent na święta! Najcudowniejszy! Musimy w to wierzyć !!!!

Dziewczyny, czy któraś z Was miała ciemne, brunatne upławy na dzień - dwa przed okresem "właściwym" ? Od dłuższego czasu się staramy o malucha ale chyba źle rozliczam sobie cykle.

Cholery idzie dostać mnie już zaczyna pobolewac na #@,niech już przyjdzie będzie z głowy

reklama
Do góry