reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, czy któraś z Was miała ciemne, brunatne upławy na dzień - dwa przed okresem "właściwym" ? Od dłuższego czasu się staramy o malucha ale chyba źle rozliczam sobie cykle.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba wiele dziewczyna ma plamienia przed @. to moze byc spowodowane zbyt niskim poziomem progesteronu. Zbadaj sobie w nastepnym cyklu 7dpo.
Nowy cykl liczy sie od wlasciwego krwawienia, jak krew juz chluśnie. plamienia naleza do poprzedniego cyklu.

reklama
Kiedy robisz testa
Jutro rano lub w niedzielę rano, sama nie wiem. Robiłam we wtorek i była biel wizira.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lanvin, trzymam kciuki! W tobie nadzieja! [emoji1]
Test negatywny a jajniki nasuwają i w dodatku mi niedobrze... @ chyba też będzie wyjątkowa, tak jak reszta cyklu [emoji19] [emoji22]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Pyzunia lekarze bardzo czesto wysylaja na badania dopiero po roku staran... ponoc to taki okres, kiedy mozna wierzyć, ze bez niczego uda sie zajść w ciagu roku :)

Jutro rano lub w niedzielę rano, sama nie wiem. Robiłam we wtorek i była biel wizira.

qdkkx1hpzei65q7s.png
To może zrobimy razem w niedzielę? Ja jutro mam rano wyjazd i nie mogę, a w niedzielę wszyscy pójdą do kościoła rano i spokojnie będę mogła zrobić... Będzie 31dc a brzuch mnie ciągnie niby jak na @ niby nie... To co meldujemy się w niedzielę z wynikami?

To może zrobimy razem w niedzielę? Ja jutro mam rano wyjazd i nie mogę, a w niedzielę wszyscy pójdą do kościoła rano i spokojnie będę mogła zrobić... Będzie 31dc a brzuch mnie ciągnie niby jak na @ niby nie... To co meldujemy się w niedzielę z wynikami?
Pewnie! Jestem za :-)

Ja w niedzielę muszę iść z małym do kościoła na 11 15, ogólnie jakoś nie chodzimy specjalnie, ale na religii siostra prosiła, żeby zrobić proporczyki i przyjść z nimi w niedzielę, więc wyboru za bardzo nie mam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry