reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciężko mi czasem mieć głowę do góry bo przez 3 stymulację uzyskałam 1 zarodek. ....
Są rzeczy przy in vitro które można naprawić ale. .. nie da się zrobić zarodka przy braku odpowiedzi na stymulację ( braku dojrzałych jaj )
Ale jeszcze dam sobie -nam 1 szanse

Jeden zarodek czasem wystarczy. Ja spodziewałam sie u siebie większej ilości bo jajniki szybko zareagowały na lek a miałam tylko dwa zarodki. Jeden mam nadzieje zagości u mnie na dłużej, bo dopiero sie wprowadził....
My kobiety musimy pamiętać ze na byciu mama świat sie nie kończy, a jesli ktoś próbuje Wam to wmówić to ucinajcie takie znajomosci.
Nie na wszystko mamy wpływ i nie wszystko mozna sobie zaplanować!!!!

Moja siostra ma dwoje dzieci, przez jakis czas sama po sobie czułam ze boli mnie przebywanie w ich towarzystwie. Nie dlatego ze ich nie kocham tylko dlatego ze przemawiały do mnie wtedy wszystkie moje bolączki i miałam poczucie niesprawiedliwości.
Wygrałam z tym na szczescie i zaakceptowałam fakt ze nie moge sie od nikogo odsuwać bo mi sie cos nie udaje.
Mój chłopak powtarza mi ze jak sie nie uda to i tak bedziemy cieszyć sie życiem, jezdzic po swiecie, zwiedzać, i moze adoptujemy z czasem pieska zeby cos nam w domu robiło hałas :)

I jak wyglądała 4 stymulacja ze zadziałało. ? Ile bym dała by skończyło się jak u Ciebie Ty wiesz :*

Najpierw mialam bodajze 10 dni na letrozolu (aromek) zeby podkrecic jajniki, potem dopiero zastrzyki. Ale cholera wie czy to sie da zastosowac u innych, bo u mnie nie ma cyklu. Zapytaj moze..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka, a mialas tak, ze dwie stymulacje z rzedu? To zdaje sie zwieksza szanse na wiecej komorek w tej drugiej stymulacji. W srode na punkcji spotkalam dziewczyne, ktora miala 3 komorki. Lekarz radzil jej od razu kolejna stymulacje. Te 3 mialy zostac zaplodnione i zamrozone. Natomiast kolejna z marszu stymulacja ma byc bardziej owocna.

Ja już po...widziałam pięknie bijące serduszko!
Ulga niesamowita....
Myślałam że clexane mi odpuści a on mi jeszcze jeden zastrzyk wrzucił...porolutex..

Jeszcze nie do końca w to wszystko wierzę...no cud.
Dziewczyny cuda się zdarzają!

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Klarsa serdecznie gratuluje :) cudnie!
Trzeba wierzyc....:)

reklama
Hej Margaretka!!!
Ja mieszkam niedaleko Nijmegen. Wszystkie badania i punkcję miałam w Eindhoven a transfer w Tilburgu (Eindhoven nie ma laboratorium Embrio) wiec mój chłopak sam musiał zawieźć moje komórki do Tilburga z Eindhoven i tam dopiero oddac nasienie.
Cyrk na kółkach tutaj jest.
:szok::szok::errr:
Lol to niezle to my w Pl chyba nie mamy co narzekac :)

Do góry