reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja w poprzednich ciążach (chłopiec i dziewczynka) wyglądałam pięknie a teraz to jakaś tragedia, więc co to będzie? Chyba raczej nie obojniak hehehe Byłam w aptece. Mam syrop, probiotyk i espumisan doraźnie + maść na twarz bo jest bardzo wysuszona a ma masę pryszczy i zaskórników więc zwykły krem pogarsza sytuację. Zobaczymy. Naoglądałam się wózków, łóżeczek a spodni ciążowych nie znalazłam :/

reklama
Hej[emoji3] U mnie 12 tydzień i od wczoraj czuje się dużo lepiej. Mam lepszy apetyt i mdłości prawie opuściły [emoji1] teraz gotuje barszcz bo mam taką chcice że zaraz zwariuje

Anulka super wiadomość. Możesz odetchnąć [emoji4]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela :) Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają :)
Moja córka to Kornelka :[emoji4] Nelka tak czasmi na nią mówimy.
Co do imion to ja przy córce jeszcze przed ciąża wiedzialam ze bedzie Kornelka [emoji23] innej opcj nie bylo. A teraz niemam pomysłu. Natalka chodzi mi po głowie.

Imiona to wielkie pole bitwy u nas :)

Maż ma typy :Izabela, Anita i Rafał, Szymon

Ja mnie sie podba Emma i Eryk

Nasz synek wybierze drugie imiona dla rodzenstwa jakie by nie byly takie dostana :)

An93 wszystko będzie dobrze :-)

Właśnie zjadłam 1/4 arbuza, ale był pyyyyyyszny :-) mniam! soczysty i czerwony!
Muszę męża wysłać po całego na jutro! po badaniach krwi będzie jak znalazł na śniadanie :-) :-)
Miłego popołudnia mamuśki ;-)

reklama
Wzięło mnie na łazanki, poleciałam do sklepu po makaron, kapuchę kiszoną, pieczarki,reszta była w lodówce. Jak się dzisiaj upcham ło matko i córko :) Nagotuję cały gar - zapraszam na wyżerę :)

Do góry