reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w ciąży z synkiem nie mogłam patrzeć na mięso, a też zawsze mięsożerna byłam :) teraz też raczej do mięsa mnie nie ciągnie

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Ja teraz według tych wszystkich zabobonów powinnam teraz miec chlopaka:D kwasne, pikantne, konkretne smaki . cera idealna.
Nom ale jak pomyślę ze z córką cere też mialam nieskazitelna , tylko zachcianek z córką nie mialam żadnych, z córką kazdy mi mówił ze chlopak bedzie haha ...niewiem po czym to wnioskowali , ze niby tak ladnie wygladam haha nom ale jest śliczna córeczka ;D
Ogolnie nie wieże w to. Duzo osób mi opowiada ze ciąże różniły sie u nich a płeć dziecka byla taka sama.wiec to chyba tak do konca nie przeklada sie.
Aleee dlamnie to niema najmnieszego znaczenia co bedzie mam swoją kochana córeczkę i jak bedzie jeszcze jedna to dlamnie idealnie i Nelka chce siostrzeyczke.a jak bedzie chlopak to tez dobrze bo bedzie parka ;D i dla męża bo bedzie mial syna haha

Moja przyjaciółka wyglada pięknie i będzie miała dziewczynkę:) a ja ja się czuje okropnie ale to głównie ze względu na wagę i zmianę w sylwetce.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela :) Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają :)

Ja mam teraz paskudna cere, wlosow ladniejszych tez nie mam. I nie mam zadnych przecuc co do plci, a co kto na mnie patrzy to inaczej wrozy.

Motylek jak będę miała córeczkę chociaż wątpię bo nas w rodzinie same boysy się rodzą to na bank będzie miała na imię Nela :) Już od początku ciąży tak mówię. A Wy wybierałyście już imiona dla maluszków? Aaaa.... a jak będzie chłopiec to niech moje chłopaki z tatusiem wybierają :)
Rozalka albo... hmmm Rafal, Tomasz, moze Ignas :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Do góry