reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny po porodzie u Was tez z poślizgiem cieżko?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
No ja juz pisalam, ze globulki dostalam nawilzajace. Dr powiedziala, ze wszystkie nawilzacze dostepne w sklepach nawilzaja tylko na chwile a nastepnie wysuszaja

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Fajna ta lekarka co wczoraj u niej byłam, ale ona rzadko ciąże prowadzi bo ma dużo tych na genetyczne i no i daleko. Poza tym mimo, że opóźnienie było to nie czułam, że ona się śpieszy. Podczas jednej wizyty więcej się dowiedziałam niż u tego swojego dotychczas i sama takie pytania trafne zadaje a nie że ja się muszę dopytywać.
A tak w ogóle to po tym pobycie w szpitalu to ja chyba nie chce rodzić w tym szpitalu co mój lekarz pracuje, więc pod koniec chyba sobie pokombinuje.
Lepsza J by byla

2870 g, 53 cm
Właśnie jak ciachnę to będzie J Tzn muszę mamę poprosić to mi na maszynie przeszyje.

Hmm tyle czytania ze nie wiem co poodpisywac.

Fifi, Ada i Milenka slodziaki :-) :-)

Kasia super maluszek :-)

Co do sexu to u nas wiadomo narazie jeszcze nic ale chyba tez pomysle o tabletkach anty bo teraz to bylaby mega wpadka [emoji6] dzis byla polozna wyciagnela mi szwy i mowila ze moge pas poporodowy nosic ale narazie 2-3h dziennie.
Malutka zwazyla i przez tydzień przybrała 300g ale jeszcze jej 50g do urodzeniowej brakuje.

Co do postanowienia bez slodkosci to kusi kusi ale wiem ze chyba bym sie zlamala szybko... teraz do kawki cos slodkiego musi byc, tak sie w ciazy przyzwyczailam [emoji52] a i brzuch tez jakis wiekszy zostal niz z Filipem.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

My po szczepieniu. Aktualna waga 4895g. Ponad pol kilo w ciagu 13 dni :-D
Mala znowu troszke sie podarla, ale szybko jej przeszlo, wiec fajnie :-) teraz odsypia stres

2870 g, 53 cm

Viola, Ty sie jeszcze za posty nie bierz, cos z zycia musisz miec po porodzie ;-)

2870 g, 53 cm

Dziewczyny super ze na wizytach wszystko ok!!
Dora chlopczyk mowisz?? :-) fajnie :-)

KasiaMarysia Amelka dobrze, noc ladnie przespala. Tak jakby nic sie wczoraj nie zdarzylo. Położna powiedziała zeby robic jej ciut cieplejsza wode do kapieli i lac wiecej i powinna sie przyzwyczaić. Ale tez bede jej ok 19 dawala troche mleczka zeby nie szla na glodniaka. Byliśmy dzis dwa razy na spacerze taka piekna pogoda :-) teraz spi pospacerowo jeszcze, a ja zdążyłam Filipa odebrać i obiad zjesc i siedzimybi bajki z młodym oglądamy.

Aaa i pepuszek nam wczoraj odpadl [emoji6]

ur. 8.11

Aaa i ogólnie nie pamiętam czy Wam pisalam ale moja gin robila mi cc i mówiła ze chyba lepiej żebyśmy sie o kolejne bobo nie starali bo mam duze żylaki macicy i strasznie ją rozciagnieta przez ciaze z Filipem. Ale jesli juz byśmy bardzo chcieli to dop min za 4lata. Ja raczej ryzykowac nie bede.

ur. 8.11

Aaa i ogólnie nie pamiętam czy Wam pisalam ale moja gin robila mi cc i mówiła ze chyba lepiej żebyśmy sie o kolejne bobo nie starali bo mam duze żylaki macicy i strasznie ją rozciagnieta przez ciaze z Filipem. Ale jesli juz byśmy bardzo chcieli to dop min za 4lata. Ja raczej ryzykowac nie bede.

ur. 8.11
Viola, to nie ciekawie. A mysleliscie o trzecim bobo?

2870 g, 53 cm

reklama
Generalnie to co do płci to moja mama nie jest zaskoczona bo obstawiała chłopaka. Rodzice mojego M też dzwonili i pytali czy wszystko ok, mój m typa czy chcą wiedzieć co się urodzi to moja teściowa mówi no przecież chłopak będzie.
Mój brat tylko jakby zawiedziony chyba siostrzenicy się spodziewał. Stwierdził ,że no dobra chłopak...
Reszta jeszcze nie wie...chyba

Do góry