reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uuu jestem ciekawa ! Bertha twoja owulacja jest mega ciekawa !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Sama jestem ogromnie ciekawa, czy ta owu przedokresowa to jakas wartosciowa, czy jakis stary pecherzyk sobie pekl i umarł.. zobaczymy czy w piatek gin cos bedzie w stanie wywnioskowac.
Mam nadzieje, ze normalna owu za kilka dni bedzie sie ksztaltowac, a nie te jakies felerne z innych terminach cyklu.

reklama
To trzymam kciuki :) ja Spark nawet gdybym chciała się starać to ten cykl jest na bank bez owulacyjny bo bez clo nie bolą mnie jajniki. Żaden.

A mi bez clo owulacja przybyła w 13dc a nie 16-17 dc jak zwykle [emoji51][emoji23] także małpa będzie w okolicach 5-6 grudnia. [emoji51]

Nimiti No focha walnęłam ze szok ! [emoji51][emoji23][emoji48] ale żeby nie być już taka zołza i zła żona dałam mu dziś trochę nawet jeśli juz nie było szans na efekty za dwa tyg to niech się chłop troszkę ucieszy [emoji23][emoji23][emoji108]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też 6,7 dni po owu. Jeśli @@@ miałaby przyjść tak jak zawsze to za 5 dni, ale do 7 dni daje margines. Nie nastawiam się, ale organizm mi wysyła sygnały dziwne i chciałabym wiedzieć co się dzieje. Od poniedziałku pobolewa lewy jajnik, dzisiaj poczułam też prawy (nigdy się to nie zdarzyło, oprócz tydzien temu kiedy dwa napinaly i pewnie to było owu). Do tego dzisiaj rano bol podbrzusza mocny jak na miesiaczke. Też nigdy mi się to nie zdarzyło w takim czasie cyklu. Ale czekam cierpliwie co mi życie przyniesie.

Moja koleżanka jest w ciąży i cieszę się tak jakbym sama była. Kibicowalam jej strasznie, bo w sierpniu straciła swoje dzieciątko.
To nie masz owulacji 14 dni przed @? Bo mi tak mniej więcej wychodzi, teraz było 15 dni, może się @ spóźniła po prostu.
Ja z tymi bólami jajników już się nie nabiorę.. W tamtym cyklu też mnie tak jakby bolały, kłuły po owulacji i tak nic z tego. Na razie cisza ze wszelkimi objawami. Oprócz mdłości czasami, ale to chyba od tego euthyrox'u. :(
Też mam koleżankę, z którą, jak się uda, chcemy w jednakowym czasie zajść. Oczywiście to nie takie proste :D Ona już była teraz w ciąży, ale ją straciła w 6 tyg. Nie załamała się i jak tylko będzie mogła to będą się dalej starać.

Dobra żona z ciebie Queen ;)
A czułaś jakiś ból jajników czy tak o bezobjawowo?
Ja jestem dzisiaj mega zmęczona spać mi się chce okrutnie juz bym chciała emeryturę :S

Zrobiłam test z nudów w poniedziałek i buła mega ciemna krecha. 12h później bolał mnie brzuch. Ale cały. Jajnik bolał wczoraj trochę i dziś. To wszystko [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przynajmniej ciebie coś boli mnie to nic więc tym bardziej wiem że wypadam z gry ;) widziałam twój test w pierwszej chwili myśłam że to ciążowy i się ucieszyłam a potem doczytałam.

To nie masz owulacji 14 dni przed @? Bo mi tak mniej więcej wychodzi, teraz było 15 dni, może się @ spóźniła po prostu.
Ja z tymi bólami jajników już się nie nabiorę.. W tamtym cyklu też mnie tak jakby bolały, kłuły po owulacji i tak nic z tego. Na razie cisza ze wszelkimi objawami. Oprócz mdłości czasami, ale to chyba od tego euthyrox'u. :(
Też mam koleżankę, z którą, jak się uda, chcemy w jednakowym czasie zajść. Oczywiście to nie takie proste :D Ona już była teraz w ciąży, ale ją straciła w 6 tyg. Nie załamała się i jak tylko będzie mogła to będą się dalej starać.

Wiesz co, jeśli będę miała cykl 31dni to za tydzień w środę @ i będzie ze 2 tyg przed @ byla owulacja. Normalne cykle ( zanim zaczęłam się starać od wrzesnia) miałam 29 dni. Wiec wyliczam owu w przybliżeniu. A dużo było Przytulanek w tym cyklu i swieca to zobaczymy. :)

Też się nie nastawiam jeśli chodzi o jajniki :D bo to mendy zdradliwe, wiec czekam cierpliwie :) w sobote chce zatestowac.

reklama
Przynajmniej ciebie coś boli mnie to nic więc tym bardziej wiem że wypadam z gry ;) widziałam twój test w pierwszej chwili myśłam że to ciążowy i się ucieszyłam a potem doczytałam.

Kochana, u mnie dobrze. 24dc :) w sobote może zatestuje, zobaczymy ;) owocny był ten cykl, wiec zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Do góry