reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz nie czytam, bo wyczytałam, że jak jest kilka razy test pozytywny w cyklu to może być pcos :/ ...zatem definitywnie koniec czytania, będzie co będzie ... mylę pozytywnie ;)

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi ja to już nie raz się przekonałam że nie warto czytać w necie bo można nieźle sfiksowac. Np. Moja siostra ostatnio prawie testament pisała bo wykryto u niej guzka na tarczycy. Tak się naczytala że nie mogła spać , jeść i normalnie funkcjonować. Jak się później okazało te guzki są niegroźne i ma je praktycznie co druga kobieta.

Ja to chyba jednak nie wytrzymam do piątku. Sikne jutro z rana. To będzie 25dc przy 26 dniowych więc powinno chyba już coś pokazać. Mam test facelle 25 czułości. Mam nadzieję że wrócę do was jutro z pozytywnymi wiadomościami.

Dziękuję Wam za wszystkie pozytywne słowa. Jesteście kochane babki [emoji11]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emsi ja to już nie raz się przekonałam że nie warto czytać w necie bo można nieźle sfiksowac. Np. Moja siostra ostatnio prawie testament pisała bo wykryto u niej guzka na tarczycy. Tak się naczytala że nie mogła spać , jeść i normalnie funkcjonować. Jak się później okazało te guzki są niegroźne i ma je praktycznie co druga kobieta.

Ja to chyba jednak nie wytrzymam do piątku. Sikne jutro z rana. To będzie 25dc przy 26 dniowych więc powinno chyba już coś pokazać. Mam test facelle 25 czułości. Mam nadzieję że wrócę do was jutro z pozytywnymi wiadomościami.

Dziękuję Wam za wszystkie pozytywne słowa. Jesteście kochane babki [emoji11]

Siwa POWODZENIA !!! Trzymam mocno zaciśnięte kciuki &&&&&& [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

A w ogóle to chyba udało mi się namówić męża na piesełka[emoji190]
Tylko jeszcze nie wiem czy będzie to maltanczyk czy West white terier.

Poczytaj sobie o charakterach i potrzebach. Wybierz bardziej pasujaca do Was rase.
Ja osobiscie nie chcialam teriera :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem psychologiem teraz pracuje w firmie gdzie niestety muszę wykonywać nie tylko swoje obowiązki [emoji35][emoji35] teraz mam rozmowę o prace w NHS (czyli po polsku jakby w NFZ ) ale dziś dostałam maila ze będzie spr z pisowni i aż się boje. Nie mam problemu a jak mam to od czego jest iPhone [emoji51][emoji23] wiadomo ze ang to mój drugi język. A nie wiem jakie maja wymagania. Ehh także już się nie nastawiam na ta prace

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jestem pomoca nauczyciela w przedszkolu a moge zmienic prace jako nauczyciel wiec dla mnie to szansa ale nikt sie nie odzywa.. Chcialabym juz wiedziec na czym stoje bo nie wiem na co sie nastawiac:/ a noze akurat sie uda?:)

reklama
Do góry