Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wybacz mam nowy telefon I chyba za czuły. A co do " tych spraw" to rzeczywiscie malo 2-3 razy w tygodniuToteczka, Lila gdzie te literówki?
U mnie też kiepsko - nieszczególnie się garniemy, albo zmęczeni jesteśmy. Minie z czasem
Mnie również na leżąco najwygodniejpo dwóch tygodniach mu przeszło a ja i tak wypracowałam swój system karmienia i do dzisiaj najlepiej karmi mi się na lezaco:-)
Widziałam na żywo i powiem, że nie powala. Ja bym na pewno nie kupiła, ale to kwestia gustu i tak naprawdę tego, czy dziecko się interesuje. Synek koleżanki (5,5 mies.) tak średnio na razie za nią patrzy, może z czasem się zacznie bardziej interesować. Tak w ogóle jestem przeciwniczką dużych zabawek, wolę bardziej edukacyjne i jakieś kreatywneA macie/widziałyście ta zabawkę hula kula? Myślicie to może być fajna?
Ojej Toteczka, a czemu nie lubisz świąt, jeżeli możesz powiedzieć?A wogole musze Wam sie przyznac, ze bardzo nie lubie $wiat.