reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W tym cyklu nie było, ale ogólnie owu jest i endometrium tez ok. A @ skąpe i krótkie.

1usavcqgt1dml95x.png
Ja niestety nie mam owulacji... przynajmniej tak wskazują testy owulacyjne :(

reklama
Co tu taka cisza? [emoji3] kto dziś ma 9dc i zaczyna staranka, jak ja [emoji3]?

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 10dc, mam nadzieję dziś podzialac ale nie na siłę my w tym cyklu pełen spontan zero spiny ;)

Bertha kochana jak tam? Mam nadzieję że wszystko tak jak powinno.

Brr ale zimnica i jeszcze wiatr nieprzyjemny :/ a ja dziś muszę samochód od mechanika odebrać i podróżowanie autobusami mnie czeka.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej dziewczyny [emoji6] u mnie dopiero 6dc także jeszcze czekam ale moze juz jutro cos ruszy [emoji12]
Nimitti, to nic straconego, jak sie nie zabezpieczacie to wszystko się może zdarzyć [emoji6]
Bertha, czekamy na wieści [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry