Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia [emoji3]U mnie 25 dc, myślę że cyklu bezowocnych starań. Dziś jestem z moim mężczyzną na badaniach nasieniaoby wszystko było dobrze, bo jak nie to nasze szanse drastycznie zmaleją
Jak na razie sukcesem jest, że go namówiłam![]()
Trzymam kciuki!U mnie 25 dc, myślę że cyklu bezowocnych starań. Dziś jestem z moim mężczyzną na badaniach nasieniaoby wszystko było dobrze, bo jak nie to nasze szanse drastycznie zmaleją
Co tu taka cisza? [emoji3] kto dziś ma 9dc i zaczyna staranka, jak ja [emoji3]?
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzienia trzymam kciuki!U mnie 25 dc, myślę że cyklu bezowocnych starań. Dziś jestem z moim mężczyzną na badaniach nasieniaoby wszystko było dobrze, bo jak nie to nasze szanse drastycznie zmaleją
I juz po 3 serduszkach[emoji3]? Kurde, zabieram się do roboty bo u mnie byly w 4 i 5 dc czyli nic nie znaczące [emoji1]
To My łeb w łeb idziemy [emoji1] [emoji1]
I juz po 3 serduszkach[emoji3]? Kurde, zabieram się do roboty bo u mnie byly w 4 i 5 dc czyli nic nie znaczące [emoji1]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom