reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Boze co za dzien :( najpierw w drodze powrotnej z lab zatrzymala mnie policja :wściekła/y: do kontroli rzecz jasna, ale z 15 minut mi kazali czekac...no dobra, po drodze wjechalam do biedronki gdzie o malo sie nie przewrocilam na sliskich plytkach a parkujac pod blokiem zakopalam sie autem, noz ku*wa!!! mamy dwa parkingi-jeden glowny z tylu za blokiem nalezacy do naszego bloku (kazdy ma swoj) i z przodu taki dziki, gdzie podjezdzaja ludzie leniwi (czytajcie JA :D) no i myslalam, ze ten piasek jest hmmm zamarzniety :D pomogli mi dwaj panowie z mojego bloku wycigajac auto innym autem :) cos sie jeszcze dzis wydarzy? :Dmoze moj syn okaze sie kuzwa corka na usg hehe :D to juz bym padla, haha, przed oplem widac piekne dziury, za groma nie szlo wyjechac :D
20161130-110524.jpg

reklama
Przepraszam że mnie nie bylo tyle ale wkurzylam sie bo mnie non stop wyrzuca z forum i za kazdym razem musze generowac haslo wrrrrrr wiec kochane czytalam tylko wpisy. Dzis moj 14dc i odziwo zero objawow owulacji hmmm ciekawe przytulasy byly z 11 na 12 dc narazie na wiecej nie moge liczyc bo moj maz w sobote sprzatal w domu i jak odkurzal pajeczyne wsysnal tapete i co za czym idzie to byl krok do zerwania jej do konca i wlasnie od wczoraj wieczor mam rozgardiasz bo remontu pokoju mu sie zachcialo he he. Dzis 14 dc i kurcze raz ze nic nie boli a dwa siedze w pracy boli mnie tylko chocby na korzonki i bulgocze w podbrzuszu i nie wiem czy cos to oznacza czy nie

Boze co za dzien :( najpierw w drodze powrotnej z lab zatrzymala mnie policja :wściekła/y: do kontroli rzecz jasna, ale z 15 minut mi kazali czekac...no dobra, po drodze wjechalam do biedronki gdzie o malo sie nie przewrocilam na sliskich plytkach a parkujac pod blokiem zakopalam sie autem, noz ku*wa!!! mamy dwa parkingi-jeden glowny z tylu za blokiem nalezacy do naszego bloku (kazdy ma swoj) i z przodu taki dziki, gdzie podjezdzaja ludzie leniwi (czytajcie JA :D) no i myslalam, ze ten piasek jest hmmm zamarzniety :D pomogli mi dwaj panowie z mojego bloku wycigajac auto innym autem :) cos sie jeszcze dzis wydarzy? :Dmoze moj syn okaze sie kuzwa corka na usg hehe :D to juz bym padla, haha, przed oplem widac piekne dziury, za groma nie szlo wyjechac :D
20161130-110524.jpg
Łoj to Ci się nie pofarcilo dziś :/
A masz dziś wizytę ? Będzie fotka ? ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Bertha hoooop hoooop ...... mam nadzieje, ze usłyszysz ;)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny jak zwykle pytanie z tych inteligentnych :p czy wynik negatywny testu wykonany 24dc jest miarodajny?
Błagam, nie śmiejcie się że taka stara a taka durna :D biorę fuul leków, więc nie wiem z czym mogę kojarzyć zawroty głowy i mdłości... pewnie to Bromergon, ale fajnie przez chwilę się łudzić ;) :D

Dziewczyny jak zwykle pytanie z tych inteligentnych :p czy wynik negatywny testu wykonany 24dc jest miarodajny?
Błagam, nie śmiejcie się że taka stara a taka durna :D biorę fuul leków, więc nie wiem z czym mogę kojarzyć zawroty głowy i mdłości... pewnie to Bromergon, ale fajnie przez chwilę się łudzić ;) :D

A jak długie masz cykle? I Kiedy przypuszczasz, że był owulacja?
Ja też mam czasem głupie pytania, mam wrażenie że ześwirowałam z tego wszystkiego :)

reklama
Do góry