reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Co do zabawek to ja tez raczej sama Tosi nic nie kupuję. To co ma dostała w prezencie przeważnie. Raz w Smyku kupiliśmy fajna pluszową grzechotkę- z tej Smykowej marki "Smiki". Jest fajna, bo ma troczki do wiązania i można ja doczepić do maty, albo do wózka- Tosia ma ją w wózku. I niedroga- 19,90zł!!

Shot with DiMAGE Z1 at 2007-07-07

Martula
, Martynka dostala taka sama zabaweczke i tez uwazam ze jest super. :tak:

reklama
Karola, superwozeczek:tak: ja tez mialam go kupic ale wlasnie byl dla mnie za dlugi po zlozeniu :tak: i szkoda ze nie ma pokrowca na nozki i folii przeciwdeszczowej :tak: to zdecydowanie byl moj typ i jak padnie ten nasz wakacyjny zakup to tez pewnie sobie sprawi ten wozio :tak:

Ku mojemu zdziwieniu, poki co ten nasz travel baby design jezdzi jak malina. az jestemw szoku :)

jedyna wada to źle idzie po piachu no ale to każda parasolka tam ma bo małe kólka są

No i właśnie dlatego pewnie pozostanę przy swoim ciężkim wózku, ale świetnie dającym się prowadzić w każdym warunkach. W sumie to chciałam kupić paraslkę na zmianę jako drugi wózek. Rozglądałam się na Allegro za tego typu wózeczkami, co zobaczyła moja Paulina i zapytała, czy ja zamierzam kupić wózek z takimi małymi kółkami. Powiedziałam jej, że myslę o tym, a ona mi na to, że jak się opiekowała tą małą dziewczynką to prowadziła taki wózek i mi nie radzi bo nie ma porównania do naszego wózka. Tak więc zrezygnowałam z zakupu jednak.

A to moje zakupy po 1zł

Next 1zł
p1140645fc4.jpg

Lewis baby 1zł
p1140646dz3.jpg

Adams kids
p1140649ax2.jpg

Ładne Gosia. Ja ostatnio byłam w 5-10-15 i skorzystałam z wyprzedaży. Kupiłam to:

tylko szkoda, że nie ma pogody na takie ciuszki:-(

no z tymi letnimi ubrankami tak jest...ja kupiłam wcześniej, jak było gorąco Filipowi rampersy, body na ramiączkach..a tu zimno się zrobiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ie korzystamy...za to zaczyna nam brakować rzeczy w dłuższym rękawem i muszę zakupić cosik, bo za chwile wyrośniemy z wszystkiego i ......:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry