reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
U mnie dziś pogoda nie jest zła :tak:dość ciepło, świeci słoneczko choć czasem zasłoni je jakaś chmurka i zawieje wiatr ale narazie w krótki rękawek nie ubrałam małej na dłuższy cieniutki :tak:i długie spodenki :tak:

a u nas zmiana o 180 stopni. piekne slonce i niebo bez chmurki. jak jutro tez tak bedzie to wychodzimy!! mama nadzieje ze nie zaszkodzi to Makrelce, ale wydaje mi sie ze juz jej przechodzi to przeziebienie:tak:

Ja dziś się wybrałam do Skarbówki, gorąco było i piękne słońce, a powrotnej drodze złapała nas burza i deszcz. Mam nadzieję, że mała się nie zaziębi.

kasiad, oby jej nic nie było!!!Ja uważam, że takie spacerki w innej pogodzie hartują dziecko. Nas juz nie raz złapał deszcz i opukać narazie Tosia nawet kataru nie miała:-):tak:
Chciałam bardzo pochwalić i polecić pieluszki z Biedronki- zielone Dada z żabkami. Naprawdę ja jestem zadowolona, choc w porównaniu do Pampersów sa trochę papierowe. Ale po całej nocy nie śmierdzą moczem tak jak pampersy:tak::-DI kosztują 18,90 za 32 sztuki.

nuśka fajne zabawki :tak: Ja też bardzo lubię mojej małej kupować zabawki. Może nie robię tego bardzo często, ale jednak sporo ich ma. Myślę że to przywilej wieku dziecięcego - bawić się, a zabawki to ich świat (napewno same pamiętacie swoje ulubione zabawki z dzieciństwa) dlatego nie uważam, żeby dużo zabawek szkodziło dziecku. Tyle że nigdy nie daję jej więcej niż 2 na raz, pozostałe chowam. Czasem prowokuję sytuację żeby wybrała sobie którąś z nich, ale ona jest taka zachłanna że zawsze chce obie na raz :-D:-p

A co do spacerków to na szczęście, moja mama często u nas bywa i zabiera małą na 2-3 godziny, jestem jej za to bardzo wdzięczna. Bardzo często złapie je deszcz, czasem jest naprawdę zimno, albo wieje mocny wiatr, a babcia twardo spaceruje :rofl2: Tak się już wyrobiła, że jest mistrzynią w usypianiu Mileny na spacerach, nawet ja tak nie potrafię. I jak na razuie, odpukać, to żaden deszcz ani wiatr małej nie zaszkodził bo nie miała nawet katarku jak do tej pory :sorry2:

reklama
My na spacerki też wychodzimy w pogodę i nie pogodę :tak::cool2: nieraz nas ulewa dopadła :tak:

Nuska zabaweczki super :tak: moja ma tyle że wielka reklamówka w szafie schowana :-D i ciągle nowe dostaje, grzechotek ma z 50, pełno maskotek itd. :cool2:ale nic się nie zmarnuje mam dużą rodzinę i grzechotki pójdą dalej do siostry, kuzynek :tak: a kilka zostawię no i te co się jeszcze długo bedzie nimi bawić tez zostaną :-D;-)

Do góry