reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hejka! Wracam do żywych! Pozdrawiam z malowniczych kaszub :) Zasypało nas śniegiem i od wczoraj nie mieliśmy prądu cała nasza gmina plus Przywidź :D Sporo ludzi nie dojechało do pracy a u teściowej wnuki nie poszły do szkoły. Zaraz postaram się was nadrobić...

reklama
No juz widzę. Słodziaczek[emoji173]

Spokój przede wszystkim! Dzidzius już wyczuwa nasze nastroje...chyba żadna z nas nie chce mieć potem znerwicowanego płaczliwego dziecka? :)

Heeeej[emoji112]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ach...nasze życie i decyzje zawsze kogoś kolą w oczy. Jak to mówią: jeśli chcemy zadowolić wszystkich to niezadowolimy nikogo [emoji5]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ciotki, babcie... uwielbiam.. Ostatnio jak siedzialam w przychodni i czekalam na wizyte, slyszalam rozmowe babcinki, z 75-80 lat miala, i dyskutowala z mezczyzna tez w podobnym wieku, na temat dzisiejszego stylu ubioru, TYCH ogromnych dziur w spodniach! i wogole, jak mozna chodzic teraz tak ubranym, w porozciaganych swetrach, dwukolorowych wlosach...
myslalam ze spadne z krzesla ze smiechu.. Wszystko trzeba puszczac jednym uchem a drugim wypuszczac.. Kazdy ma swoje zycie i prawo do swoich decyzji..

U nas w nocy tak wiało ze ja od 3 nie śpię razem z moim psem chodziłam od okna do okna bo miałam wrażenie ze się wszystko przewraca. Mój mąż oczywiście nic nie słyszał :)
Teraz dosypiamy głowa znowu zaczęła bolec.
Trzymam kciuki za wizyty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Wracam do żywych! Pozdrawiam z malowniczych kaszub :) Zasypało nas śniegiem i od wczoraj nie mieliśmy prądu cała nasza gmina plus Przywidź :D Sporo ludzi nie dojechało do pracy a u teściowej wnuki nie poszły do szkoły. Zaraz postaram się was nadrobić...

Łoj to grubo u Was powiało, Sierakowice też białe ale póki co prąd mamy .Chociaż ja jestem maniaczką swieczek, mam w każdym kącie, to w razie czego romantika strzelę hahha.

Łoj to grubo u Was powiało, Sierakowice też białe ale póki co prąd mamy .Chociaż ja jestem maniaczką swieczek, mam w każdym kącie, to w razie czego romantika strzelę hahha.
No to dobrze, ja z telefonem biegałam w całym Borczu ciemno, dobrze że sklep ma własny agregat ale te jeszcze mniejsze wioski udupione całkiem.

Ciotki, babcie... uwielbiam.. Ostatnio jak siedzialam w przychodni i czekalam na wizyte, slyszalam rozmowe babcinki, z 75-80 lat miala, i dyskutowala z mezczyzna tez w podobnym wieku, na temat dzisiejszego stylu ubioru, TYCH ogromnych dziur w spodniach! i wogole, jak mozna chodzic teraz tak ubranym, w porozciaganych swetrach, dwukolorowych wlosach...
myslalam ze spadne z krzesla ze smiechu.. Wszystko trzeba puszczac jednym uchem a drugim wypuszczac.. Kazdy ma swoje zycie i prawo do swoich decyzji..

Haha co do tych spodni z dziurami to ostatnio szwagierka w takich przyjechała i mój synek do babci "idziemy po maszynę i zeszyjemy cioci spodnie bo ma dziurawe" [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
hej Dziewczyny! Można jeszcze dołączyć? ;) Mam na imię Karina i mam termin na 11go czerwca. Juz długo planuję do was dołączyć ale bardzo źle się czuję a mam 1.5 rocznego synka w domu i jakoś nie ogarniałam rzeczywistosci;)) Poczytam trochę i dołączę do dyskusji;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam również mama 1,5 rocznego synka :) i jeszcze 6 latka

Do góry