reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio za mocno ale wszystko skrupulatnie czytam. Chyba dopadł mnie jakiś dół bo czasami zaczynam coś pisać i w połowie zdania rezygnuje. Myślałam że po wczorajszej wizycie będę bardziej szczęśliwa i naprawdę jestem ale doszło do tego tyle dziwnych rozmyślań na temat mojego małżeństwa ze az glupieje.

U mnie też dzisiaj od rana biało. Gdyby mój M. nadal ze mną był pewnie szykowalibyśmy się na wypad na narty bo górkę nasza juz otworzyli[emoji20] zawsze się cieszyłam z zimy a teraz... sama nie wiem.

Za parę dni kończę 30 lat. Nigdy sobie nie wyobrażałam ze w wieku 30 lat będę sama i w ciazy na dodatek.

f2w3rjjgfd8znk4b.png

reklama
Hej dziewczyny faktycznie postów jest cała masa podczytuje kiedy tylko mogę. Wyszłam już ze szpitala dziękuję za kciuki  ;) gratuluję udanych wizyt i pięknych maluszków :) ale wam zazdroszczę tej pogody coś pięknego ja już wczoraj przybralam pokój świątecznie :-D an93 nie stresuj się kochana, a jeżeli tylko masz obawy to jedz to skonsultować dla swojego i maluszka spokoju  :) ustalili mi badania prenatalne... Niestety w moim przypadku refundowane więc 13.12 o 8.15 baaaardzo proszę was o te magiczne kciuki kochane

w4sqskjo42c0gnha.png

Cześć dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio za mocno ale wszystko skrupulatnie czytam. Chyba dopadł mnie jakiś dół bo czasami zaczynam coś pisać i w połowie zdania rezygnuje. Myślałam że po wczorajszej wizycie będę bardziej szczęśliwa i naprawdę jestem ale doszło do tego tyle dziwnych rozmyślań na temat mojego małżeństwa ze az glupieje.

U mnie też dzisiaj od rana biało. Gdyby mój M. nadal ze mną był pewnie szykowalibyśmy się na wypad na narty bo górkę nasza juz otworzyli[emoji20] zawsze się cieszyłam z zimy a teraz... sama nie wiem.

Za parę dni kończę 30 lat. Nigdy sobie nie wyobrażałam ze w wieku 30 lat będę sama i w ciazy na dodatek.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Justynka wierzę,że wszystko się jakoś ułoży i że to wszystko nie będzie ważne kiedy zobaczysz swoje maleństwo. Wierzę,że ono czuje Twoje samopoczucie.. jesteś silna babka wiem to ! I trzymam mocno kciuki [emoji8]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

O Justynka myślałam dzisiaj o Tobie. Wszystko się ułoży kochana ;)

Kurde czy Was też tak głowa boli w ciąży- no masakra jakaś tak mi łeb rozsadza od jakiegoś czasu.wwrrrrr :(

Ostatnio wcale nie czuje się silna.

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Skoro koleś okazał się dupkiem- tylko dupek zostawia kobietę w ciąży !!! To nie masz ci się załamywać. Lepiej teraz niż potem. Dasz sobie radę z dzieckiem nie oszukujmy się, ale wiele kobiet nie może liczyć na wsparcie swojego męża przy dziecku i nie jest w lepszej sytuacji od Ciebie. Myśl pozytywnie. Czeka gdzieś na Ciebie wymarzony koleś, który będzie codziennie glaskał Cię po brzuszku jak będziesz w następnej ciąży i będzie dawał miłość i Tobie i waszym dzieciom. Może za bardzo byś chciała żeby wrócił mąż lub się zaintersował a takie nadzieje bola jeszcze bardziej w zderzeniu z rzeczywistością.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama

f2w3rjjgfd8znk4b.png
Czesc grudniowko :) z ktorego dnia ? :)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry